12 șoferi au rămas fără permis ieri. Ce fază de cascadorii râsului a provocat unul dintre ei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Şoferii care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere, au rămas fără premise.

 

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri 09.11.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

 

          Astfel, în urma controalelor asupra participanților la trafic, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 185 sancţiuni contravenţionale cu o valoare a amenzilor de aproximativ 28 500 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 12 de permise de conducere. Cele mai frecvente abateri, care au condus la reținerea permiselor de conducere, au fost cele referitoare la nerespectarea regimului legal de viteză, consumul de alcool la volan, efectuarea de depășiri neregulamentare, neacordare de prioritate și nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

De exemplu, un cetățean italian a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere circulând pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 122 km/h, iar un alt conducător auto, de 24 de ani din Satu Mare, circulând pe DN 19, în localitatea Botiz, la trecerea de nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, nu a reușit să oprească autoturismul  în timp util, intrând astfel în coliziune cu barierele care erau coborâte, rezultând avarierea barierelor dar și a autoturismului.

 

Sursa:IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

65 thoughts on “12 șoferi au rămas fără permis ieri. Ce fază de cascadorii râsului a provocat unul dintre ei

  1. British isles Rolex duplicate Shop Best Phony Rolex timepiece Purchase, go shopping low cost rolex timepiece replicas today! Note: The particular duplicate timepieces listed on replicarolexstore.

  2. Subsequent enjoy of this trilogy is definitely an impressive chronograph, depending on the currently recognized BR-X1, the daring, highly masculine enjoy demonstrated the following.

  3. Farrenheit watches are generally significantly less intricate, less time ingesting to generate and also much less expensive as compared to his / her eponymous Koronas, the interest to fine detail is the same, and thus your end product can be a great, stylish observe along with unabashed racing customs, the other this individual more than likely turns into a lot of entertaining out of undertaking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *