12 șoferi au rămas fără permis ieri. Ce fază de cascadorii râsului a provocat unul dintre ei

HomeActualitate

12 șoferi au rămas fără permis ieri. Ce fază de cascadorii râsului a provocat unul dintre ei

Şoferii care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere, au rămas fără premise.   Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ier

Incendiu uriaș la Târșolț. Unui gopodar i-a ars până și tractorul
Adio mașini abandonate prin oraș! Primarul a dat dispoziție să fie ridicate toate rablele din oraș
De ce își cumpără oșenii mașini mari și puternice. Ce spun psihologii despre grandomania lor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Şoferii care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere, au rămas fără premise.

 

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri 09.11.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

 

          Astfel, în urma controalelor asupra participanților la trafic, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 185 sancţiuni contravenţionale cu o valoare a amenzilor de aproximativ 28 500 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 12 de permise de conducere. Cele mai frecvente abateri, care au condus la reținerea permiselor de conducere, au fost cele referitoare la nerespectarea regimului legal de viteză, consumul de alcool la volan, efectuarea de depășiri neregulamentare, neacordare de prioritate și nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

De exemplu, un cetățean italian a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere circulând pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 122 km/h, iar un alt conducător auto, de 24 de ani din Satu Mare, circulând pe DN 19, în localitatea Botiz, la trecerea de nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, nu a reușit să oprească autoturismul  în timp util, intrând astfel în coliziune cu barierele care erau coborâte, rezultând avarierea barierelor dar și a autoturismului.

 

Sursa:IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!