Surpriză de proporții pentru vizitatorii și chiriașii unui centru comercial din Satu Mare – FOTO & VIDEO

HomeActualitate

Surpriză de proporții pentru vizitatorii și chiriașii unui centru comercial din Satu Mare – FOTO & VIDEO

Sătmărenii care au trecut în cursul amiezei zilei de joi prin centrul comercial Ankora Mix&Fun au avut parte de o surpriză de proporții. Aceștia a

IRIS și Cristi Minculescu vin la Satu Mare. Se anunță un concert de colecție
Concert frumos al Filarmonicii Dinu Lipatii în centrul nou. Păcat de atmosferă!
Un înger nu moare niciodată. Concert „In memoriam”Paula Raț
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii care au trecut în cursul amiezei zilei de joi prin centrul comercial Ankora Mix&Fun au avut parte de o surpriză de proporții. Aceștia au fost întâmpinați cu un concert susținut de elevii de la Liceul de Arte, care au interpretat arii celebre ale marilor cimpozitori,sub bagheta proferosului Florea, care i-a dirijat. De asemenea și cei care au ieșit de la film, din sala de cinema, au avut o surpriză plăcută, descoperindu-i pe muzicanți pe holurile centrului comercial.

img_4039 img_4036

Pentru început, atât oamenii, cât și cei care au spații comerciale închiriate în centrul comercial au fost nedumeriți și au ieșit pe hol pentru a vedea ce se întâmplă. Aceștia au fost rapid cuceriți de atmosferă și au rămas să asculte mai multe piese ale tinerilor.

Ankora Mix&Fun și Liceul de Arte dezvoltă un parteneriat de un an de zile prin care centrul comercial devine susținătorul tinerelor talente. Prima acțiune din acest program are loc astăzo, 10 octombrie, când va avea loc un concert al tinerilor de la Liceul de Artă și în paralel și o expoziție a picturilor acestora, totul cu începere de la ora 17.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!