10 km în 50 de minute. Drumul Mădăras – Terebești testează răbdarea oamenilor și suspensiile mașinilor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul Mădăras – Terebești este unul dintre cele mai proaste drumuri din județul Satu Mare, având aspectul unui drum bombardat. În cazul acestui drum nici nu se poate discuta de calitatea asfaltului, pentru că acestea lipsește aproape în totalitate de pe calea de rurale rutieră.

Un sătmărean ghinionist și-a testat nervii pe această rută, în drumul său spre un bătrân imobilizat la pat care avea nevoie de serviciile sale. Omul a condus timp de 50 de minute pe cei aproximativ 10 km de drum, viteza maximă pe care a atins-o fiind de 30 km/h.

14971778_1193792987333742_1011459831_n

„Pur și simplu aproape nu am avut nevoie să folosesc accelerația. M-am pus și m-am jucat pe telefon în timp ce conduceam, pentru că nu puteam conduce de fapt”, a explicat tânărul.

Sute de persoane sunt nevoite să parcurgă zilnic acest drum, pentru ei fiind un test de rezistență și de răbdare continuu. Pentru mașinile lor acest drum înseamnă vizite lunare în service pentru schimbarea sau repararea diferitelor părți ale mașinii, avariate din cauza drumului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

8 thoughts on “10 km în 50 de minute. Drumul Mădăras – Terebești testează răbdarea oamenilor și suspensiile mașinilor

  1. Hi! I simply wish to offer you a huge thumbs up for your great information you’ve got here on this post. I’ll be returning to your blog for more soon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *