„Campanie pozitivă și dezbateri constructive” sunt cuvintele de ordine în campania PSD

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Social Democrat din Satu Mare a început în forță această campanie electorală, încă din prima zi. Candidații partidului și președinta Aurelia Fedorca au decis să aibă o apariție publică încă din prima zi de campanie, în care să prezinte o parte din viziunea lor pentru viitoarea guvernare a României.

Cea care a decis să ia prima cuvântul a fost președinte Aurelia Fedorca, care a făcut câteva referiri la perioada de precampanie în care colegii ei au fost foarte activi și au avut nenumărate întâlniri cu cetățenii, afirmând că aceasta va fi nota acestei campanii din partea lor.

img_4056

„Noi ne dorim o campanie pozitivă și dezbateri constructive”, a afirmat Aurelia Fedorca.

Ioana Bran, candidata de pe locul I de la Camera Deputaților a ținut să continue ideea, afirmând că după două săptămâni de întâlniri cu sătmărenii, concluzia este că aceștia sunt dezamăgiți de clasa politică.

„Oamenii sunt dezamăgiți de clasa politică.Ei își doresc să poată să aibă un viitor aici, la ei acasă, să aibă un nivel de trai decent și chiar să poată să deschidă o afacere”, a declarat Ioana Bran. Aceasta a mai completat cu prezentarea unor măsuri de nivel fiscal pe care PSD promite să le pună în aplicare dacă va ajunge la guvernare, măsuri care privesc tinerii. Eliminarea impozitului pe veniturile sub 2000 de lei pecare le fac tinerii este una din măsuri, iar o alta ar fi scutirea de TVA a PFA-rilor deținute de tineri, dacă acestea nu obțin pe an o cifră de afaceri de 240.000 lei.

Octavian Petric a continua seria discursurilor, afirmând că în cursul săptămânii viitoare unul dintre proiectele pentru care a militat pe perioada mandatului de parlamentar, primărie nouă la Tășnad, se va finaliza. El a trecut în revistă și celelalte trei proiecte, respectiv DN19 – realizat, al treilea pod – pentru care s-au simțit demersuri pozitive și Luna Seș, unde a rămas de realizat doar o mică defrișare pentru ca stațiunea să fie funcțională.

În cadrul cuvântării lui,Gabriel Leș, candidatul de la Senat a ținut să amintească de Ziua Veteranilor și să transmită faptul că aceștia și faptele lor nu vor fi uitate niciodată. Acesta a mai prezentat planul de creșteri salariale pe care îl are PSD, atât în sectorul bugetar cât și în ceea ce privește salariul minim pe economie și pe cel mediul pe economie. Primul pas în acest sens este ridicarea salariului minim pe economie la 1400 lei în 2017.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *