Medicii stomatologi și asistentele, așteptați la bal. Încununează doi ani plini de succese și recunoaștere

HomeActualitate

Medicii stomatologi și asistentele, așteptați la bal. Încununează doi ani plini de succese și recunoaștere

O dată la doi ani, Colegiul Medicilor Stomatologi organizează un bal la care să ia parte tot personalul din acest domeniu, începând de la medici, tehn

Tinerii din Clubul Rotaract organizează un Bal Caritabil pentru a repara un acoperiș al unei case de copii
Tinerii de la Interact își doresc să elimine orgoliile dintre licee și să doteze un liceu cu aparatură electronică, la un bal de zile mari
Mobilizare extraordinară!!! Zeci de firme și 200 de persoane se implică pentru refacerea acoperișului Casei de copii de la Oar
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O dată la doi ani, Colegiul Medicilor Stomatologi organizează un bal la care să ia parte tot personalul din acest domeniu, începând de la medici, tehnicieni, până la asistente și alt personal auxiliar. Balul are rolul de a încununa reușitele din cei doi ani, dar și de a apropia practicanții din acest domeniu, de a-i face să se cunoasă mai bine și să socializeze, dincolo de partea profesională.

„Îi invităm pe toți la bal, să ne simțim bine, să sărbătorim. Balul va avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 19, la sala de evenimente a Complexului Poesis. Noi acolo ne-am obișnuit să ținem conferințele, acolo mergem și să sărbătorim”, a afirmat Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi.

img_4042

 

„E o ocazie bună să socializăm și să ne cunoaștem între noi și altfel, nu doar la conferințe și seminarii”, a completat vicepreședintele Oana Datcu.

 

 

Și se pare că medicii stomatologi au ce sărbătorii, pentru că lumea medicală din acest domeniu din Satu Mare cunoaște de la an la an o evoluție, județul impunându-se ca fiind un model pentru această zonă de țară. Recunoștința vine pentru cursurile organizate de sătmăreni, mai exact de complexitatea subiectelor abordate și a publicului atras.

„În această primăvară am bătut recordul de prezență la cursuri, am avut peste 400 de participanți. Ne-au apreciat și cei de la București, care organizează cursurile. Suntem din acest punct de vedere peste județele din jur, Maramureș, Sălaj, chiar și peste Cluj. Pentru anul viitor dorim să aducem un lector, unul din cei mai buni cinci din lume pe acest domeniu, sperăm să și reușim”, a afirmat Cosmin Rațiu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!