Hotelul Dacia se reface cărămidă cu cărămidă. Cine e tânărul care reconstruiește istoria Sătmarului

HomeActualitate

Hotelul Dacia se reface cărămidă cu cărămidă. Cine e tânărul care reconstruiește istoria Sătmarului

Rareș Miclăuș este deja un nume cu care sătmărenii sunt familiali. Tânărul licean din Satu Mare s-a afirmat în comunitatea sătmăreană după ce pasiunea

Se caută un sătmărean dornic să semneze drept martor pentru o amendă aplicată proprietarilor Hotel Dacia. Cine se oferă?
Hotelul Dacia va redeveni Pannonia? Un milionar maghiar, prieten cu Viktor Orban, l-a cumpărat
Răsturnare de situație în cazul vânzării Dacia. A cumpărat-o indirect statul maghiar?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Rareș Miclăuș este deja un nume cu care sătmărenii sunt familiali. Tânărul licean din Satu Mare s-a afirmat în comunitatea sătmăreană după ce pasiunea sa pentru Lego și Olimpia l-a făcut să creeze o replică a stadionului Olimpia din piese de lego, proiect la care a lucrat peste 2 ani și i-a costat pe părinții lui aproximativ 1000 de euro.

Rareș dă acum o lecție de patriotism logal și dragoste față de orașul natal multora care se folosesc de aceste concepte doar pentru a cuceri mase de oameni. Băiatul pornește un nou proiect de amploare, urmând să reconstruiască hotelul Dacia din piese de Lego, inclusiv ornamentele florale de deasupra geamurilor, boltele și acoperișul deosebit.

978x0

Pentru acest proiect Rareș are nevoie de 5184 de piese Lego, conform programului de proiectare al celor de la Lego. Aceste piese sunt suficiente doar pentru fațada hotelului Dacia și conform estimărilor vor costa peste 1500 de euro. Deocamdată Rareș nu are nici una din aceste piese, urmând ca ele să fie comandate special pentru proiect de pe site-urile de specialitate.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!