Băieții de bronz ai Sătmarului. Judoka de la CSM au obținut noi medalii

HomeActualitate

Băieții de bronz ai Sătmarului. Judoka de la CSM au obținut noi medalii

În acest sfârșit de săptămână, la Cluj a avut loc cea de-a patra ediție a memorialului Ștefan Vodă. Satu Mare nu se putea să nu își păstreze renumele

Asociația sportivă a poliției a făcut mai fericiți de sărbători 100 de copii
E sexy și stie asta! Un careian i-a „întors” inima Loredanei la Vocea României
La Satu Mare s-a jucat în acest weekend, pentru prima dată după mult timp, țurca. Știi cum se joacă?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În acest sfârșit de săptămână, la Cluj a avut loc cea de-a patra ediție a memorialului Ștefan Vodă. Satu Mare nu se putea să nu își păstreze renumele de centru de judoka de performanță și s-a prezentat în concurs cu o echipă puternică și cu experiență.

Pentru sătmăreni au intrat pe tatami: Paștiu Samuel – 66 kg, Sereș Cristian – 73 kg,  Fușle Vasile – 81 kg, Coț Sebastian – 90 kg și Pop Ovidiu – +90 kg. Aceștia au fost coordonați de antrenorul Halas Marian.

Băieții s-au prezentat exemplar în luptă reușind la sfârșitul competiției să obțină medalia de bronz cu care s-au și întors acasă. Deși nu este cea mai înaltă treaptă a podiumului, sportivii ai CSM Satu Mare se declară mulțumiți de rezultat.

În data de 17 decembrie sătmărenii vor fi gazda Openului României la Judo, unde vor fi prezenți sportivi din mai multe țări, atât la competiția masculină cât și la cea feminină.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!