NINGE la Satu Mare! Prima ninsoare a căzut mai repede decât se aștepta oricine

HomeActualitate

NINGE la Satu Mare! Prima ninsoare a căzut mai repede decât se aștepta oricine

De câteva ore la Satu Mare ninge încontinuu, iar zăpada se așează într-un strat subțire pe spațiul verde, acoperișuri și mașini. Prima zăpadă a căzut

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă! A apărut prima zăpadă la câțiva km de Satu Mare
S-a reîntors iarna la Satu Mare. Primarul afirma ca Florisal lucrează la capacitate maxima pentru a deszăpezit orașul
Conducerea municipiului Satu Mare se pregătește de iarnă. Există așteptări mari pentru o dezăperize exemplară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câteva ore la Satu Mare ninge încontinuu, iar zăpada se așează într-un strat subțire pe spațiul verde, acoperișuri și mașini. Prima zăpadă a căzut la Satu Mare mai devreme decât se aștepta oricine, fiind rare ocaziile în care la această dată calendaristică în Satu Mare a nins.

img_4788

Surpriza este mare chiar și pentru meteorologi, care nu au anunțat astfel de fenomene meteorologice în Satu Mare, județul fiind sâmbătă sub cod verde, adică cu vreme normală pentru această perioadă, în timp ce județele din jur se aflau sub cod galben de ninsoare. Astăzi, duminică 13.11 și județul Satu Mare este sub atenționare de cod galben, dar pentru vânt, care va putea atinge la rafala viteze de 60-65 km/h.

img_4789 img_4786

Sătmărenii trebuie să fie atenți și să își ia măsurile de rigoare dacă zăpada va continua să cadă și următoarele ore sau chiar zile, în special cei din trafic. Șoferii trebuie să aibă mașinile echipate cu cauciucuri de iarnă iar pietonii să fie atenți la trotuarele alunecoase care fac iarnă de iarnă victime.

img_4785

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!