Mai prindem un hoț? Sătmărenii sunt rugați să ajute la prindea unui bărbat care a furat 600 lei dintr-un restaurant

HomeFără categorie

Mai prindem un hoț? Sătmărenii sunt rugați să ajute la prindea unui bărbat care a furat 600 lei dintr-un restaurant

Tupeu și lipsa de scupule a unor oameni disperați să facă rost de bani cu orice prețnu cunoaște limite. Un restaurant din centrul municipiului Satu Ma

Salarii între 1500 și 7200 de lei pentru directorii de instituții subordonate Consiliului Județean. Merită?
Hoț căutat pe facebook, după ce a furat dintr-un restaurant. Îl recunoaște cineva?
Cerșetorii au „răsărit” mai deși decât ghioceii. Îi „culege” cineva?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tupeu și lipsa de scupule a unor oameni disperați să facă rost de bani cu orice prețnu cunoaște limite. Un restaurant din centrul municipiului Satu Mare a fost victima unui hoț mărunt, care a golit poșetele angajatelor și a plecat cu suma de 600 de lei. 

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, cazul fiind sesizat de către angajatele restaurantului care au descoperit la ieșirea din tură că nu mai au în poșete banii cu care veniseră de acasă. Verificând camerele de luat vederi, conducerea restaurantului a descoperit și vinovatul. Este vorba de un tânăr care s-a strecurat în restaurant prin ușa din spate și foarte familial a mers la vestiarul angajaților de unde a furat ce a găsit. Totul a durat patru minute.

În același timp, conform înregistrărilor camerelor de la clădirile din jur, un alt tânăr, partenerul hoțului, verifica portierele mașinilor din parcare.

Acum, conducerea restaurantului apelează la ajutorul sătmărenilor pentru a identifica hoțul. Cei care îl recunosc sunt rugați să anunțe organele de poliție. Sătmărenii s-au dovedit extrem de abili în prinderea de hoți după ce materialele de presă despre faptele acestora au ajuns în mediul online, așa că există și acum speranța că acest lucru se va întâmpla.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!