Consilierii județeni au votat modernizarea drumului Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Corund – Bogdand – Hodod. Un proiect de 38 milioane

HomeActualitate

Consilierii județeni au votat modernizarea drumului Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Corund – Bogdand – Hodod. Un proiect de 38 milioane

Consilierii județeni sătmăreni s-au întrunit în ședință extraordinară astăzi, 15 noiembrie, pentru a discuta și vota cele 9 puncte de pe ordinea de zi

Consiliul Județean taie din sporurile altor angajați pentru a acorda sporuri salariale la Spitalul Județean – medicii mai mult, personalul auxiliar mai puțin
Vești bune de la Consiliul Județean! Pataki Csaba: ”Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania”
Weekendul viitor are loc o nouă ediție a Festivalului Vinului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consilierii județeni sătmăreni s-au întrunit în ședință extraordinară astăzi, 15 noiembrie, pentru a discuta și vota cele 9 puncte de pe ordinea de zi.

La ședință au fost prezenți majoritatea consilierilor în exercițiu, astfel încât a fost posibilă derularea ședinței, ALDE având cei mai mulți consilieri absenți, în număr de trei.

Consilierii au avut de votat pentru început modificarea hotărârilor de consiliu județean princ are s-au constituit Consiliile de Administrație a spitalelor din județ, începând cu cel de urgență, cel din pneuftiziologie  și cel din Negrești. De asemenwa s-a votat și modificarea componenței Autorității de Ordine Publică.

Cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi au fost cele legate de modernizarea drumului județean Beltiug – Beltiug Băi – Hurezu Mare – Corund – Bogdand – Hodod – limită de județ Sălaj. Este vorba de un proiect care este pregătit pentru a fi depus pe PNDL, având o valoare de 38 de milioane, din care doar 2,3 milioane sunt banii consiliului.

De asemenea s-a votat și semnarea de parteneriate cu toate comunele prin care trece acest drum, pentru a se putea realiza intersecțiile cu drumurile comunale, precum și asfaltarea a 25 de metri din drumurile comunale care intersectează drumul județean. Realizarea acestui drum se presupune că ar reduce timpul de parcurgere al distanței Beltiug – limită de județ Sălaj cu aproximativ 15% din timp. Mâine este termenul limită de depunere al proiectului iar echipa Consiliului Județean va munci în această noapte pentru a termina dosarul, după cum afirmă președintele Pataki Csaba, care a promis și poze pe facebook care să înfățișeze munca aparatului de specialitate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!