Să ne amintim de un înger! Paula Raț ar fi împlinit astăzi 25 de ani

HomeActualitate

Să ne amintim de un înger! Paula Raț ar fi împlinit astăzi 25 de ani

Paula Raț este un nume care va rămâne multă vreme pe buzele sătmărenilor și pentru eternitate în mintea și în sufletul lor, pentru că în scurta perioa

Accident pe trecerea de pietoni în Soarelui. Trafic îngreunat în zonă
Mandat de arestare preventiva pentru o femeie
Arest la domiciliu pentru un tânăr pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Paula Raț este un nume care va rămâne multă vreme pe buzele sătmărenilor și pentru eternitate în mintea și în sufletul lor, pentru că în scurta perioadă petrecută pe pământ ea a reușit să bucure mii de oameni, să le aducă zâmbetul pe buze și să le arate frumusețea vieții prin energia ei cu care îi molipsea pe cei din jur.

A fost cântăreață, om de televiziune, fiică, iubită, prietenă, dar înainte de toate a fost un om deosebit pe care îți era greu să nu o îndrăgești. Astăzi, 15 noiembrie, Paula ar fi împlinit 25 de ani și cu siguranță ar fi avut sute de prieteni alături, care să o felicite și să o strângă în brațe. Din păcate sfertul de secol nu îl sărbătorește alături de noi, pe pământ, ci în cerur, alături de îngeri.

„ACUM 25 DE ANI ,INTR-O ZI DE VINERI LA ORA 8 S-A NASCUT FIICA NOASTRA ,PAULA RAT ,PE CARE BUNUL D.ZEU A LUAT-O LA CERURI INAINTE DE A PUTEA SPUNE ;AM IMPLINIT UN SFERT DE VEAC,DAR ASTA A VRUT EL.DORUL DE INGERASUL NOSTRU ESTE SFISIETOR,DOAMNE CIT NE POTI LIPSI,PAULA ,DUREREA URLA IN NOI,.D.ZEU SA-TI DEA ODIHNA VESNICA SI NOUA PUTERE SA PUTEM MERGE INAINTE.”, este mesajul tatălui ei, Catrinel Raț.

Acum, de ziua Paulei, să îi transmitem un gând bun și să zâmbim pentru ea, așa cum și-ar fi dorit să ne vadă pe fiecare dintre noi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!