Nebunie în Oaș. Un bărbat a fost arestat după ce și-a atacat familia cu un topor

HomeActualitate

Nebunie în Oaș. Un bărbat a fost arestat după ce și-a atacat familia cu un topor

La data de 14.11.2016, în jurul orei 19.50, printr-un apel la 112, poliția Negrești Oaș a fost sesizată de către un bărbat de 63 de ani din Negrești O

Coșmarul unei tinere, terorizate de un vecin. Polițiștii au trebuit să îl potolească pe agresor
Ești femeie și vrei să te simți mai sigură pe tine când mergi pe stradă? Vezi ce sport îți recomandă luptătoarea Ardelean Alice
Jandarmii au intervenit la Carei pentru a prinde un bătrân bătăuș care a făcut ravagii într-un bar
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 14.11.2016, în jurul orei 19.50, printr-un apel la 112, poliția Negrești Oaș a fost sesizată de către un bărbat de 63 de ani din Negrești Oaș, despre faptul că ginerele lui i-a distrus autoturismul cu un topor și l-a amenințat atât pe el cât și pe alți membrii ai familiei.

Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat un bărbat de 39 de ani din Negrești Oaș, care și-a amenințat socrul și pe familia acestuia, iar prin distrugerile provocate autoturismului, a creat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenintare și tulburarea linistii publice  și prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!