S-a semnat! Peste 6 luni Satu Mare trebuie să aibă proiectul pentru cel de-al treilea pod peste Someș, lângă ștrand

HomeActualitate

S-a semnat! Peste 6 luni Satu Mare trebuie să aibă proiectul pentru cel de-al treilea pod peste Someș, lângă ștrand

În cadrul unui anunț postat pe facebook de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, acesta anunță că a semnat în numele municipiului Satu Ma

Primul demers palpabil și vizibil pentru construcția celui de-al treilea pod
Exproprierile pentru construcția celui de-al treilea pod întârzie
Lucrările la centura de ocolire și cel de-al treilea pod au trecut digul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cadrul unui anunț postat pe facebook de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, acesta anunță că a semnat în numele municipiului Satu Mare contractul pentru proiectarea celui de-al treilea pod peste Someș. Este vorba de podul care ar avea ca puncte de urcare Strad Ștrandului și cartierul Micro 17.

„Astăzi am semnat contractul pentru proiectarea celui de-al treilea pod peste râul Someș, pe str. Ștrandului. Firma NV Construct din Cluj va avea la dispoziție 6 luni să întocmească proiectul tehnic pentru suma de 742.000 lei. Trebuie spus că în doar 4 luni am reușit să organizăm licitația, să stabilim câștigătorul și să semnăm contractul. Acum putem spune că am făcut un pas important pentru realizarea unui obiectiv primoridal pentru sătmăreni. Îmi doresc să menținem ritmul impus acum și nu peste mult timp să putem lansa licitația și apoi să demarăm construcția podului.”, este anunțul primarului.

Acesta a mai completat, afirmând că și-ar dori ca în cel mai scurt timp să înceapă și celelalte proiecte majore care sunt pregătite, respectiv Nepi, centura și podul, pista de biciclete din zona de nord, precum și magazinele Kaufland și Lidl.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!