Sătmărenii își iau rămas bun de la Didi Prodan la stadion de la ora 20. Juniorii Olimpiei au fost primii

HomeActualitate

Sătmărenii își iau rămas bun de la Didi Prodan la stadion de la ora 20. Juniorii Olimpiei au fost primii

Sătmărenii care l-au îndrăgit pe Didi Prodan, fie că l-au cunoscut sau nu, sunt așteptați de la ora 20 la stadionul Olimpia să își ia rămas bun de la

Fiul fostului internațional Daniel Prodan, Răzvan, a jucat în meciul Legendele României vs Legendele Barcelonei
Primarul Kereskenyi nu este de acord cu tatăl lui: „Satu Mare nu are un stadion pe măsura numelui Daniel Prodan”
La inițiativa consilierilor locali PSD, stadionul Olimpia va fi redenumit Stadionul Olimpia – Daniel Prodan. O acțiune de imagine
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii care l-au îndrăgit pe Didi Prodan, fie că l-au cunoscut sau nu, sunt așteptați de la ora 20 la stadionul Olimpia să își ia rămas bun de la fostul jucător al Olimpiei Satu Mare și a echipei naționale.

Lângă intrarea oficială de la stadion a fost amplasat un banner cu poza cu Daniel Prodan la care sătmărenii pot aprinde o lumânare și pot spune o rugăciune.

img_4839 img_4836

Primii care au trecut să facă acest gest au fost juniorii Olimpiei. Cu lumânări și flori, aceștia și-au luat rămas bun de la cel la a cărui carieră viseză și ei. După un moment de reculegere, cei mici i-au scandat numele și l-au aplaudat pentru ultima dată pe Didi Prodan. Nu au lipsit lacrimile din ochii antrenorilor lor, oameni care au fost colegi de generație cu Didi Prodan pe gazon.

De la ora 20 echipa mare va aduce un ultim omagiu internaționalului sătmărean iar galeria va pregăti o galerie cu fumigene în memoria lui Daniel Prodan.

img_4828 img_4829

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!