Un tânăr din Turț, campion la ilegalități. Un control de rutină al poliției a scos tot la lumină

HomeActualitate

Un tânăr din Turț, campion la ilegalități. Un control de rutină al poliției a scos tot la lumină

  Poliţiştii sătmăreni acționează în această perioadă pentru protejarea fondului forestier precum şi prevenirea şi combaterea faptelor ilicite

Evidența Persoanelor nu va avea program cu publicul marți
Un om de toată omenia! Un șofer Fany, din Satu Mare, i-a restituit unei femei din Dej actele și banii pierdute în autocar
Sătmărenii caută pe net autorul unui furt dintr-un salon de înfrumusețare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Poliţiştii sătmăreni acționează în această perioadă pentru protejarea fondului forestier precum şi prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul silvic.

 

Astfel,  la data de 16.11.2016 orele12,00, polițiștii Secției Rurale  Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în localitatea Turț, au oprit pentru control un ansamblu  tractor-remorcă încărcat cu material lemons.

La controlul efectuat, s-a constatat că transportatorul nu deținea asupra sa documente de proveniență și de transport pentru încărcătură. Mai mult decât atât, nici tractorul și nici remorca nu erau înmatriculate sau înscrise în circulație.

În acest context, celui de la volan, un tânăr de 18 ani din Turț, i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat și tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate/neînregistrate.

Pentru lipsa documentelor de însoțire prevăzute de lege, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 lei, iar materialul lemons, în cantitate 5 mc a fost ridicat în vederea confiscării.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!