Din nou în Oaș! Un bărbat a ajuns de la volan direct în arestul poliției

HomeActualitate

Din nou în Oaș! Un bărbat a ajuns de la volan direct în arestul poliției

Polițiștii negreșteni au identificat în trafic un bărbat de 68 de ani din Certeze, la volanul unui autoturism, deși anterior își pierduse dreptul de a

Un bărbat din Huta Certeze a fost lovit în cap de un consătean. A avut nevoie de îngrijiri medicale
Bărbat reţinut după ce poliţiştii îl bănuiesc de comiterea unui furt din locuinţă
Bărbat reținut pentru 24 de ore
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii negreșteni au identificat în trafic un bărbat de 68 de ani din Certeze, la volanul unui autoturism, deși anterior își pierduse dreptul de a conduce. În același timp pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, tot pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Bărbatul a fost încarcerat.

 

La data de 17.11.2016, ora 13.45, polițiștii din Negrești Oaș, au identificat în trafic un bărbat de 68 ani din comuna Certeze,  județul Satu Mare, în timp ce conducea  un autoturism  înmatriculat în Franța,  pe str. Ion Creangă din localitate.

La controlul efectuat, s-a constatat că cel de la volan avea permisul de conducere anulat din data de 04.01.2007. Mai mult decât atât, în urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că Judecătoria Negrești Oaș, emise pe numele acestuia un manadat de executare a pedepsei închisorii de  un an și opt luni pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației.

Cel în cauză s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere anulat și a fost depus în Penitenciarul Satu Mare pentru executarea pedepsei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!