EXCLUSIV! Un nou obsedat sexual a atacat  în această seară, în Soli. O tânără se află în stare de șoc

HomeActualitate

EXCLUSIV! Un nou obsedat sexual a atacat în această seară, în Soli. O tânără se află în stare de șoc

O nouă persoană este în stare de șoc după ce a fost abordată pe stradă de un obsedat sexual. Acesta a atacat-o fizic pe fată în timp ce aceasta se înd

O persoană din Viile Satu Mare s-a plâns prefectului că din cauza primăriei este pe cale să piardă fonduri europene
Sătmăreanul Marius Munteanu luptă cu centura pe masă joi seara, într-o piramidă de patru
Josef Kaufmann este noul director al Draxlmaier
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O nouă persoană este în stare de șoc după ce a fost abordată pe stradă de un obsedat sexual. Acesta a atacat-o fizic pe fată în timp ce aceasta se îndrepta spre casă, folosind forța fizică pentru a o pipăi.

Totul s-a petrecut în această seară în jurul orei 21:20 pe strada Anton Pan, între cartierele 14 Mai și Solidarității, în timp ce Laura, o sătmăreancă de 20 de ani se întorcea de la muncă, pe același traseu pe care o face mereu. În apropierea parcului și a benzinăriei aceasta a văzut pe cineva venind din față, dar nu i-a acordat importanță până în momentul în care bărbatul a ajuns în dreptul ei și a agresat-o.

„Deci el venea in fata mea si am crezut ca o sa treaca pe langa mine  si cand a fost langa mine atunci m-a impuns un pic spre peretele unei case si m-a pipait si atunci am tipat ” jegosule ” si probabil s-a speriat ca poate ma aude cineva si a fugit ca ars”, a declarat tânără pentru www.obiectiv-sm.ro

Tânără afirmă că bărbatul ar fi fost unul destul de tânăr, dat fiind faptul că a fugit rapid de la fața locului. Acesta purta o geacă neagră largă și o căciulă tot neagră, fata nereușind să îi observe prea bine semnalmente.

Laura a semnalat cazul la poliție prin 112, dar se pare că polițiștii au primit destul de relaxați sesizarea, de parcă un obsedat sexual în libertate ar fi ceva la ordinea zilei pe străzile din Satu Mare.

„O zis domnul cu care am vorbit ca le va comunica colegilor si ca daca am timp maine sau oricand ar fi bine sa merg pe Tarnavei sa depun o plangere. Si in rest m-a intrebat si el detalii despre cum arata cam ce varsta avea si cum era imbracat”, a mai povestit tânăra.

„Mi-a zis ca ” ar fi bine sa depuneti plangere ” in loc sa zica ” haideti acum ” sau ceva de genul”, a mai completat tânăra cu privire la atitudinea persoane de la 112 cu care a discutat telefonic.

Aceasta este speriată după întâmplarea din această seară, cu atât mai mult cu cât totul s-a petrecut într-o zonă circulată și destul de bine luminată. Aceasta ne-a contactat pentru a-și face cunoscută întamplarea ăn speranța că nu vor pati la fel și alte tinere, pentru a ști să se ferească.

Acesta este al doilea caz de comportament obscen în public din partea unor bărbați, după ce în urmă cu două zile o altă femeie a raportat că un bărbat s-a masturbat în fața ei pe stradă, dupa ce ți-a parcat mașina pe trotuar.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!