Loga Dance School a sărbători 9 ani de existență printr-un spectacol impresionant

HomeActualitate

Loga Dance School a sărbători 9 ani de existență printr-un spectacol impresionant

Vineri, 18 Noiembrie 2016 la Casa de Cultura a Sindicatelor a avut loc GALA Loga Dance School. Scoala de dans a aniversat nouă ani de la înființare,ev

Încep noi clase de dans la Dans Club 92. Primul curs gratuit !!!
Peste 200 de pitici din județ se întrec în cântece și dansuri populare, duminică, la Odoreu
Cum a ajuns Satu Mare printre singure județe fără dansatori populari profesioniști și cât de anostă e viața culturală de la sate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vineri, 18 Noiembrie 2016 la Casa de Cultura a Sindicatelor a avut loc GALA Loga Dance School. Scoala de dans a aniversat nouă ani de la înființare,evenimentul fiind de asemenea deja un obicei, fiind persoane care îlașteaptă în fiecare an cu nerăbdare pentru a vedea regalul de dans pe care elevii școlii îl oferă.

Au participat aproximativ 100 de sportivi pe scenă, copii și adulți de la grupele de intermediari, performanță și concurs. Dansurile prezentate au fost cele Standard și Latino.

Grupele s-au pregătit cu mai multe dansuri de formație iar antrenorii Vekony Viktor și Loga Hajnalka au impresionat publicul cu showuri standard și latino.

În cei nouă ani de activitate, peste 3.000 de sătmăreni au trecut pragul școlii de dans și au renunțat la emoții pentru a învăța să facă primii pași în dans, uniitrecând de la începători la dansatori de performanță, făcând din dans un stil de viață.

În 2015 sportivii de la Loga Dance School au participat la 16 concursuri, obținând 93 de medalii – 18 de aur, 20 de argint și 19 de bronz, 36 de medalii obținând locurile 4,5 și 6 în finale.

Ținta fixată pe anul 2016 a fost să atingă 100 de medalii, din care, cu un număr cât mai mare pe podium. „Scopul școlii a fost atins, chiar depășit, în acest an mai avem cinci competitii la care vom participa, până azi 109 medalii, am obținut în anul 2016, mai mult de jumătate situând pe podium: 20 de medalii de aur, 22 de argint și 19 de bronz, iar 48 de medalii obținând locurile 4,5,6 si 7 în finală”, a declarat Loga Lorand, antrenor .

De mâine începând cei de la școala de dans se pregătescintens pentru  Campania Caritabilă care a ajuns la a 10-a ediție,care va fi organizată marți, 20 Decembrie 2016. Aceastăcampanie va fi dedicată pentru strângerea de fonduri pentru copiii cu leucemie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!