Interviu EXCLUSIV cu mama acuzată de The Sun pentru exploatarea copiilor: „S-au prezentat că sunt de la Kinder”

HomeReportaje

Interviu EXCLUSIV cu mama acuzată de The Sun pentru exploatarea copiilor: „S-au prezentat că sunt de la Kinder”

Când au fost ce de la The Sun la dumneavoastră? Vinerea aceasta au fost. (nr. 18 noiembrie) Ce v-au spus când au venit? Eu ajungeam acasă și

„Groapa lui Gyuszi”, din nou subiect de dispute în mediul online
Un psiholog sătmărean vă recomandă să amânați cât puteți momentul în care le spuneți copiilor că Moș Crăciun nu există
Planetariu mobil, la Satu Mare. Vezi cât timp se află la noi în oraş
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Când au fost ce de la The Sun la dumneavoastră?

Vinerea aceasta au fost. (nr. 18 noiembrie)

Ce v-au spus când au venit?

Eu ajungeam acasă și am tras mașina în curte și i-a făcut semn la o mașina de bucurești și un taximetrist să se ferească să pot intra în curte. Pe când am intrat în curte, ei erau deja înauntru în curte.

De unde v-au sus că sunt?

S-au prezentat că sunt de la Kinder și că vreau să promoveze jucăriile în Anglia. Aveau un translator. El s-a prezentat domnul Mihai din București. Contactul l-au avut de la taximetrist, au fost la firma de jucării, au văzut că e închisă și au mers la taximetrist și el i-a adus la noi.

V-au cerut  să aduceți copiii la filmare?

Copiii erau pe lângă noi, și au zis să stea lângă mami, au băgat-o și pe nepoțica mea. Pe băiat l-au pus să stea așa, deși a zis că nu stă bine. A zis că nu durează mult, să stea, să se joace și să nu se uite în cameră.

În ce măsură vorbiți limba engleză?

Înteleg cuvinte, dar nu pot vorbi așa bine. Când m-a  întrebat cu sclavia se vede ca m-am uitat în sus la soțul să îmi traducă. Translatorul i-a dus afară pe copii. Mi-a zis „hard” și am înțeles și amzis că „da”, că e greu, și apoi a zis de sclavie, nu am înțeles, m-am uitat la soț și am zis că ”nu” și apoi am fost întrebată dacă mi se pare că e greu și atunci am zis că da, și a fost tăiat. M-a întrebat dacă mă protejez și cum mă protejez, i-am arătat că îmi pun ceva pe cap pentru fierele de păr, dar nu a apărut.

Bani pentru filmare ați primit?

Ei au spus că dacă noi facem un flagrant să băgăm noi în taxi jucăriile și să le ducem la fabrică, ei ne ajută să avem un viitor bun și îl duc pe soțul acolo la servici și îi rezolvă servici, îi plătește cazare și tot

Ați declarat că munciți ca niște sclavi și că visul vostru este să ajungeți în Anglia?

Dacă voiam, plecam, eu am lucrat anul trecut în Anglia, dar mi s-a ivit o boală și a trebuit să vin acasă. Am făcut un plus pentru mine, dar nu pentru a întreține familia sau să pun copiii la lucru. Eu le fac în trei zile acele piese, dar singură. Nu s-a pus problema să pun copiii la muncă.

Cei de la Protecția Copilului chiar l-au întrebat pe băiat la cât se pune în pat, la cât doarme și al a zis că la 9- 9:30.

Situația financiară e ca și cea prezentată în material?

Nu se pune problema de o asemenea situație financiară. Un om care muncește 8 ore pe zi și nu mai poate dintr-o dată să nu mai lucreze, trebuie să facă ceva. Asta am făcut-o eu pentru plăcere și un plus, pentru 40-60 de lei pe lună. Stau toata ziua acasă, nu pot face toata ziua curățenie și ordine sau mâncare. Și până fierbe oala cu mâncare durează și pot face câteva jucării.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!