Paula Seling, Cargo, părintele Cristian Pomohaci și Gheorghe Turda vor cânta la Târgul de Crăciun

HomeActualitate

Paula Seling, Cargo, părintele Cristian Pomohaci și Gheorghe Turda vor cânta la Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Satu Mare va debuta în data de 30 noiembrie, când orașul va fi deja pregătit de sărbătoare și împodobit cum se cuvine. Scena ded

A venit vremea bună, tu ți-ai ales terasa preferată? Muzică, pizza și distracție pentru copii pe Terasa Promena
Tenorul Norbert Nagy organizează un concert caritabil pentru secția de pediatrie
Festivalul Muzicii de Stradă la ediția a treia: mai mare, mai căutat, mai atractiv
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Târgul de Crăciun din Satu Mare va debuta în data de 30 noiembrie, când orașul va fi deja pregătit de sărbătoare și împodobit cum se cuvine. Scena dedicată momentelor artistice va fi amplasată în Pasajul Corneliu Coposu, acolo unde vor concerta nume mari ale muzicii.

Organizatorii i-au invitat pe Paula Seling, Cargo, Cristian Pomohaci și Gheorghe Turda, printre alții să colinde ș să cânte împreună cu sătmărenii. Paula Selinga va concerta în data de 8 decembrie, Cargo va urca pe scenă în 16 decembrie, iar Cristian Pomohaci și Gheorghe Turda în data de 18 decembrie.

Smiley este o altă surpriză pregătită de organizatori pentru sătmăreni,el urmând să urce pe scenă în data de 22 decembrie.

Cu exceptia datelor de 10 si 11 decembrie, când e perioada alegerilor, vor fi concerte zilnci pe scena de la Târgul de Crăciun. De asemenea programul artisitic va fi întrerupt și în perioada 23 – 27 decembrie.

La târgul de Crăciun vor lipsi micii și berea de anul trecut, în schimb vor fi 39 de standuri comerciale cu vin, vin fiert, ciocolată caldă, ciocolată de casă, băuturi cald precum și lucruri artizanate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!