Câștigă un City Break oferind un cadou! La Mega Events luna cadourilor începe mai devreme

HomeActualitate

Câștigă un City Break oferind un cadou! La Mega Events luna cadourilor începe mai devreme

Atunci când oferi un cadou nu ai mereu siguranța că vei primi la rândul tău un cadou și mai ales că acesta va fi la fel de consistent și că va fi pe p

Nu îți pedepsi ficatul și plămânii de sărbători. Alimentează-te de la RioTabak
Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Atunci când oferi un cadou nu ai mereu siguranța că vei primi la rândul tău un cadou și mai ales că acesta va fi la fel de consistent și că va fi pe placul tau.

Firma de organizări de evenimente Mega Events, împreună cu partenerii ei au pornit cel mai atractiv concurs din Satu Mare. Oferă un cadou unui cuplu care știi că face nuntă anul viitor sau în 2018 și poți câștiga un City Break și un tort. Concursul este unul foarte simplu. Tot ce ai de făcut este să dai click aici și să etichetezi într-un comentariu un cuplu de prieteni care vor fi miri în 2017 sau 2018. Acest lucru îți aduce din start înscrierea în concurs. Pe urmă totul este simplu, trebuie să mai dai like paginii Mega Events și să distribui postarea concursului.

Cu cât înscrii mai multe cupluri cu atât șansele tale de a câștiga cresc și mai mult. O condiție prioritară în concurs este ca fiecare cuplu înscris să fie din județul Satu Mare. Dacă un cuplu va fi extras câștigător și acesta a fost nominalizat de mai multe persoane, se va mai face o tragere la sorți dintre aceste persoane.

Prietenii pe care tu îi înscrii în concurs pot primi astfel cadou din partea ta o ședință foto Save The Date, deci înainte de ziua nunții, oferită de Anna Alcazar Fotograf precum și un buchet de mireasă oferit de cei de la Party Service. Premii serioase vei câștiga și tu. Înainte de toate primești un tort din partea Cofetăriei Tyrol, dar cel mai atractiv premiu este un city break în Ungaria, în luna ianuarie, oferit de partenerii de la Paralela45.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!