Ultimele detalii despre cazul „The Sun”. Cine e de fapt translatorul „Mihai”

HomeActualitate

Ultimele detalii despre cazul „The Sun”. Cine e de fapt translatorul „Mihai”

Cazul „The Sun” a stârnit polemici aprinse la nivel național. Reportajul celor din presa engleză a fost rapid demontat de presa locală și apoi cea naț

Furt în incinta Spitalului Municipal Carei! Femeia bănuită de furtul unui portmoneu a fost prinsă
O femeie din Certeze s-a aventurat să circule pe drum și a fost accidentată
Trei femei l-au îmbătat pe un bucureștean iar apoi l-au lăsat fără bani. Un copil de 14 ani, martor la toată scena
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cazul „The Sun” a stârnit polemici aprinse la nivel național. Reportajul celor din presa engleză a fost rapid demontat de presa locală și apoi cea națională, cei de la Protecția Copilului concluzionând că nu se pune problema ca cei doi copii ai familiei să fie exploatați prin muncă.

Casa femeii a fost loc de pelerinaj pentru multe echipe de reporteri, pentru cei de la protecția copilului dar și pentru cei de la poliție. O parte din cei care au trecut pragul casei Timeei Jurj au vrut să afle mai mult decât dacă materialul este adevărat sau nu, ci și cine l-a realizat.

Din primele informații se pare că cel care s-a prezentat ca fiind de la fabrica Kinder, dar de fapt fiind jurnalist englez seamănă cu cel care a realizat reportajul cu armele care ar fi vândute din România teroriștilor din alte țări. La această concluzie s-a ajuns după ce femeia l-a descris pe bărbat.

De asemenea, în urma verificărilor, surse neoficiale afirmă că „domnul Mihai”, cum l-a numit femeia pe translator, nu este de fapt un translator, ci un detectiv din capitală.

În acet moment femeia refuză să mai dea declarații și să mai apară public fără a fi însoțită de un avocat, semn că întreaga situație creată în jurul subiectului este încă sensibilă și va avea implicații pe termen lung.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV cu mama acuzată de The Sun pentru exploatarea copiilor: „S-au prezentat că sunt de la Kinder”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!