„Valul de simpatie pro PSD a crescut la Satu Mare” . Șefii de la centru apreciază activitatea PSD Satu Mare

HomeActualitate

„Valul de simpatie pro PSD a crescut la Satu Mare” . Șefii de la centru apreciază activitatea PSD Satu Mare

Organizația județeană a PSD Satu Mare a primit în această săptămână vizita președintelui Camerei Deputaților,Florin Iordachi și a secretarului general

ALDE Satu Mare: ”Potențialul agricol al județului Satu Mare trebuie protejat și valorificat”
: Echipa ALDE Satu Mare: profesioniști care au obținut cele mai bune rezultate pentru județ
Ce se schimbă la primărie și Consiliul Județeandupă alegeri – SCENARII
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Organizația județeană a PSD Satu Mare a primit în această săptămână vizita președintelui Camerei Deputaților,Florin Iordachi și a secretarului general al PSD, Marian Neacșu. Conform declarației celui din urmă, care conduce campania PSD la nivel național, cei doi au pornit într-un turneu în țară pentru a confrunta datele de pe hârtii cu cele din realitate, în materie de dorințe ale cetățenilor din diverse județe dar și a activității organizațiilor din țară.

Cei doi au vizitat câteva locuri din Satu Mare împreună cu echipa de campanie PSD, unde s-au întâlnit cu cetățenii și le-au ascultat dorintele și nevoile.

„Ceea ce își doresc sătmărenii coincide cu ceea ce a cuprins PSD în planul de guvernare și cu viziunea pe termen lung a partidului”, a afirmat președinta PSD Satu mare, Aurelia Fedorca.

După vizita în teren alături de colegii de la Satu Mare, Florin Iordache a apreciat că social democrații sunt capabili să facă un scort bun la Satu Mare.

„Valul de simpatie pro PSD a crescut foarte mult la Satu Mare. Am demonstrat încă o dată că suntem singurul partid responsabil.Până la anul nou sper să stabilim conducerile la Camera Deputaților și la Senat și după consultările cu președintele să dăm viitorul premier. Acesta va fi de la PSD”, a afirmat Florin Iordache, președintele Camerei Deputaților.

Marian Neacșu a apreciat că cei trei candidați ai PSD aflați pe locuri eligibile sunt foarte cunoscuți și apreciați la Satu Mare, chiar dacă sunt tineri. Ei se înscriu în cei peste 80% din candidații noi care se află pe liste din partea PSD. Acesta a mai vorbit despre programul de guvernare al PSD, care are peste 400 de pagini și pe care îl consideră unul pliat pe nevoile cetățenilor, chiar dacă este unul politic, față de programul ideatic prezentat de contracandidați.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!