Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă

HomeActualitate

Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă

Horia Brenciu și orchestra sa ajung în acest sfârșit de săptămână la Satu Mare și tot orașul a fost pus în mișcare pentru a găsi bilete la concert. Pr

Pantone, culoarea anului 2017. Ce ținută cu această culoare propune un designer sătmărean
Colecția de rochii de mireasă a Ioanei Călin a impresionat la New York
Ioana Călin, invitată din nou la „Bucharest Fashion Week”, cel mai important eveniment de modă din România
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Horia Brenciu și orchestra sa ajung în acest sfârșit de săptămână la Satu Mare și tot orașul a fost pus în mișcare pentru a găsi bilete la concert. Prima tură de bilete s-au evaporat rapid, în doar două zile, așa că Horia Brenciu va susține un al doilea show, la cererea publicului.

Puțini sunt cei care știu și altceva despre Horia Brenciu și venirea lui la Satu Mare. Acest lucru este faptul că în acest sfârșit de an, în cadrul turneului pe care îl desfășoară prin țară, Horia Brenciu și orchestra sa sunt îmbrăcați de un brand sătmărean. Cei de la firma Inedit sunt cei care au croit ținutele de scenă a tuturor membrilor orchestrei, exact așa cum ei și-au dorit.

Tot proiectul s-a realizat prin corespondență. Cei  care au făcut primul pas au fost cei de la HB Orchestra, care i-au contactat pe cei de la Inedit. Aceștia au dorit ținute personalizate pentru fiecare membru al trupei, ținute care să le scoată în evidență personalitatea, dar care să se încadreze în tema carourilor, iar culoarea dominantă să fie bluemarin. Pentru instrumentiști diferențierea s-a făcut prin croi iar pentru Horia Brenciu prin mai multe țesături.

„Ma incanta sa stiu ca exista persoane precum doamna Sorina Tulan care stau la carma unui brand romanesc care exceleaza prin calitatea produselor pe care le produce.

O colaborare INEDITa facuta prin corespondenta si executata cu mult profesionalism si promptitudine.”, este mesajul postat de designerul trupei,Hilke Muslim, pe pagina de facebook.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!