Un designer sătmărean, pe aceeași scenă cu Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și designerul lui Carmen Iohannis

HomeActualitate

Un designer sătmărean, pe aceeași scenă cu Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și designerul lui Carmen Iohannis

Începând de săptămâna viitoare, la Cluj, debutează o săptămână de modă care se anunță să aducă multă sclipire și creații deosebite pentru pasionații d

Satu Mare e locul unei noi premiere în lumea modei. Adriana Popescu a prezentat o colecție realizată din păr natural
PREMIERĂ în Satu Mare. Rochiile de mireasă ale Ioanei Călin care au cucerit New York-ul
Colecția de rochii de mireasă a Ioanei Călin a impresionat la New York
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Începând de săptămâna viitoare, la Cluj, debutează o săptămână de modă care se anunță să aducă multă sclipire și creații deosebite pentru pasionații de modă. City Fashion Week promite un regal de modă, aducând în atenția publicului unii dintre cei mai renumiți designeri din România.

Nici Satu Mare nu a fost scăpat din vizor când a venit vorba de invitații lansate designerilor. Cel mai tânăr designer din Satu Mare, Raluca Mureșan, a fost invitată să își prezinte ultima colecție, de paltoane, pe scena evenimentului. Raluca este cel mai „proaspătă” apariție în lumea modei, având prima prezentare anul trecut și reușind deja să se facă apreciată de cunoscători, apreciind că aceasta are capacitatea de a avea o carieră lungă în acest domeniu. Raluca va prezenta colecția ei luni.

14980837_10211104894437653_4181006463607358107_n

Tot de la Satu Mare, firma Inedit va fi prezentă la eveniment. Pe podium, modelele vor mai defila în creațiile lui Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și ale designerului lui Carmen Iohannis, cei trei fiind capete de afiș ale evenimentului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!