Cum se sabotează partidele în campanie: blocarea paginii de Facebook

HomeActualitate

Cum se sabotează partidele în campanie: blocarea paginii de Facebook

Deși lumea evoluează, se pare că în ceea ce privește campaniile electorale nu s-a schimbat nimic. În loc să își concentreze energia și atenția pe prom

Ioana Bran: „Le cer oamenilor să aibă încredere în generația noastră că putem face o Românie mai prosperă”
Vrem ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, rapid, fără obstacole!
Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deși lumea evoluează, se pare că în ceea ce privește campaniile electorale nu s-a schimbat nimic. În loc să își concentreze energia și atenția pe promovarea candidaților și a programului pe care îl au, unele partide au rămas la practici de a pune piedici partidelor pe care le consideră concurente și un real pericol de a fura procente.

Partidul România Unită este o revelație în Satu Mare în materie de partide, crescând foarte mult în doar câteva săptămâni. Acest lucru a fost observat de contracandidații politici, care au găsit de cuviință să stopeze canalele de comunicare ale partidului.

Astfel, în această săptămînă pagina de Facebook a PRU a fost raportată de persoane încă necunoscute. Acest lucru a dus la blocarea ei de către Facebook până la verificarea aspectelor raportate de către cei care au dat „report” paginii.

Cei de la PRU afirmă că nu vor întrerupe comunicare cu alegătorii și nici nu vor stopa să își ducă la bun sfârșit campania în aceleași condiții civilizate de până acum.

14956369_589278991263887_3591971507419842297_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!