Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!

HomeActualitate

Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!

Shopping Plaza continuă să demonstreze sătmărenilor că este cel mai important centru de cumpărături din județ. Pe lângă numărul mare de magazine, renu

Nu îți pedepsi ficatul și plămânii de sărbători. Alimentează-te de la RioTabak
Câștigă un City Break oferind un cadou! La Mega Events luna cadourilor începe mai devreme
Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Shopping Plaza continuă să demonstreze sătmărenilor că este cel mai important centru de cumpărături din județ. Pe lângă numărul mare de magazine, renumele lor și ofertele periodice, Shopping Plaza se impune ca un centru comercial și prin raportul față de clienți.

Doar marile centre comerciale acordă atenție celor care le trec pragul, iar Shopping Plaza este printre acestea. Unul dintre sătmărenii care face cumpărături în Shopping Plaza în perioada 25 noiembrie – 30 decembrie poate să câștige în prag de anul nou o mașină Dacia Duster. Cea mai importantă condiție pentru a avea o șansă de câștig este efectuarea de cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon. Acesta trebuie apoi înregistrat lângă intrarea din apropierea farmaciei Sensiblu.

De asemenea și alte persoane pot fii câștigătoare dacă urmează regulile concursului, în joc fiind mai multe cadouri care vor fi oferite prin tragere la sorți. Vizitați Shopping Plaza, faceți cumpărături de Crăciun de minim 100 de lei, înregistrați bonul iar anul nou vă poate aduce o mașină nouă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!