„O Cană de Fericire” pentru dotarea secției Anestezie și Terapie Intensivă

HomeActualitate

„O Cană de Fericire” pentru dotarea secției Anestezie și Terapie Intensivă

Proiectul Clubului Rotaract Satu Mare, „O cană de Fericire”  a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție și va debuta în data de 5 Decembrie. Tinerii

„Vreau și eu Moș Crăciun”, o campanie care te îndeamnă să fii moșul unei unei familii nefericite
Un psiholog sătmărean vă recomandă să amânați cât puteți momentul în care le spuneți copiilor că Moș Crăciun nu există
Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Proiectul Clubului Rotaract Satu Mare, „O cană de Fericire”  a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție și va debuta în data de 5 Decembrie. Tinerii asociației și-au propus ca și la această ediție, ca prin activitatea pe care o vor desfășura la căsuța lor, din fața Hotelului Dana, să însuflețească orașul.

12376102_933960096678630_5874142858799741199_n

„O Cană de Fericire” este un proiect care își dorește să mobilizeze comunitatea sătmăreană să facă un bine, oferind și un moment de relaxare, într-un cadru specific sărbătorilor de iarnă. Cei care vor vizita căsuța Clubului Rotaract vor avea ocazia să servească vin fiert, ceai, ciocolată caldă și turtă dulce, în schimbul unei donații. De asemenea aceștia pot să își completeze colecția de căni cu noi modele deosebite. Clubul Rotaract promite și multe surprize pentru vizitatori, atât de ordin muzical, cât și surprize dulci.

12301541_925948070813166_8339873011096250976_n

În seara de 5 Decembrie, la deschidere, Moș Nicolae le va face o vizită tuturor copiilor prezenți, care îi pot lăsa și o scrisoare acestuia, care să ajungă la Moș Crăciun. Pe tot parcursul evenimentului, respectiv până în 21 Decembrie, serile de la căsuța Rotaract vor fi pline de energie pozitivă și bucurie.

Proiectul „O Cană de Fericire” este unul caritabil, iar anul acesta fondurile strânse vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență, mai exact la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, acolo unde vor fi achiziționate mai multe dotări necesare pentru confortul pacienților și tratarea corespunzătoare a acestora.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!