Premieră la Satu Mare! Kizomba și dansuri tradiționale din Capul Verde, combinate într-un nou stil de dans

HomeActualitate

Premieră la Satu Mare! Kizomba și dansuri tradiționale din Capul Verde, combinate într-un nou stil de dans

Cine a spus că tot ce era de descoperit a fost deja descoperit și lumea nu mai poate oferi surprize. În fiecare domeniu de activitate, periodic, apar

Peste 350 de dansatori s-au întrecut în weekend la Ardud
Loga Dance a urcat cu 6 perechi pe podium la Cupa Sătmarului
Loga Dance School a obținut 133 de medalii în acest an. Evoluție incredibilă din 2009 până în prezent
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cine a spus că tot ce era de descoperit a fost deja descoperit și lumea nu mai poate oferi surprize. În fiecare domeniu de activitate, periodic, apar noutăți la care nimeni nu s-ar fi gândit, dar care totuși sunt realitate.

Sătmărenii au ocazia să experimenteze unul dintre cele mai noi stiluri de dans recunoscute mondial, un stil de dans ce combină kizomba și dansurile tradiționale din Capul Verde. Doritorii pot participa la un boot camp de 12 ore, derulat în trei zile consecutive. Cursul va avea loc sala de dans Passion4Salsa din Shopping Plaza.

Cursul intensiv va avea loc în  perioada 2-4 decembrie și este coordonat de coregraful și dansatorul profesionist Vitor Tavares Mendes, un portughez care a dus pasiunea pentru dans la un nivel superior, care va fi însoțit de asistenta lui, o româncă din Timișoara, Loredana. La curs poate participa oricine, fără a conta experiența acumulată până acum în domeniul dansului.

Cei care sunt dornici să învețe un stil de dans nou sunt invitați să contacteze pe Monica Varga la adresa de Facebook https://www.facebook.com/monica.varga.35 . Prețurile pentru seminar sunt promoționale până în 30 noiembrie, după care acestea vor fi crescute.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!