Scafandrii sătmăreni, în misiune în Maramureș

HomeActualitate

Scafandrii sătmăreni, în misiune în Maramureș

Scafandrii sătmăreni, din cadrul Multisalva Satu Mare au fost solicitați seara trecută să intervină într-un caz de persoană înecată al cărei trup nu a

Accident grav produs de un sătmărean în Maramureș în plină noapte
Vrei un concediu într-un resort de lux, dar nu poți ieși din țară? Îl poți avea la doi pași de casă, în condiții de lux
Sătmăreni răniți grav într-un accident în Maramureș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Scafandrii sătmăreni, din cadrul Multisalva Satu Mare au fost solicitați seara trecută să intervină într-un caz de persoană înecată al cărei trup nu a fost găsit.

Un bărbat în vârtă de 28 de ani din județul Maramureș a intrat cu tractorul în râul Lăpuș, cu gândul de a-și spăla utilajul. Din nefericire acesta a nimerit într-o groapă rezultată în urma escavațiilor și a fost înghițit de ape. Echipajele de salvare au reușit să aducă la mal tractorul, dar trupul bărbatului nu se afla în cabina acestuia, motiv pentru care au fost solicitați scafandrii sătmăreni pentru a căuta trupul bărbatului în apele râului.

Până la lăsarea întunericului pompierii nu au găsit nimic, motiv pentru care căutările sunt reluate în această dimineață.

Istvan Szekely, Asociatia Multisalva Satu Mare a declarat pentru PRO TV: “Apa are undeva la 1 grad, apa inghetata, dar dovada echipamentelor profesioniste ne-am descurcat cu brio. Apa avea patru metri si un loc unde era excavata albia raului.”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0