Scapă de vechituri în stil american și cunoaște oameni noi

HomeActualitate

Scapă de vechituri în stil american și cunoaște oameni noi

Legea abundenței spune că nu poți avea parte de lucruri noi până ce nu scapi de cele vechi. Bazându-se pe acest deziderat, comunitatea de cursanți car

Direcția de Sport și Tineret Satu Mare are 70 de locuri gratuite în tabere pentru tinerii cu dizabilități. Cum se pot obține aflați în articol
Peste 1200 de sătmăreni suferă de viroze respiratorii. Numărul lor crește continuu
Povestea „mamei păpușilor” și cum a ajuns ea să îmbrace familia Obama
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Legea abundenței spune că nu poți avea parte de lucruri noi până ce nu scapi de cele vechi. Bazându-se pe acest deziderat, comunitatea de cursanți care frecventează clubul Passion4Salsa organizează un mare târg de vechituri, asemeni celor prezentate în filme.

Pentru că vremea nu permite scoaterea acestora pe o peluză, în fața unei case, acest lucru va avea loc în sala de dans Passion4Salsa din Shopping Plaza. Cei care au lucruri pe care nu le mai folosesc sau pe care nu mai au unde să le depoziteze în casă, colecții de care doresc să scape sau lucruri rezultate în urma unor pasiuni, pe care acum nu le mai exercită, sunt așteptați să le vândă. De asemenea vânătorii de chilipiruri, cei care caută mereu lucruri frumoase și de calitate, la preț mic, sunt așteptați să studieze oferte.     Totul se va petrece duminică, 27 noiembrie, de la ora 11.

Cei care doresc să vândă la acest târg trebuie să achite în avans o sumă de 10 lei, iar atunci când se prezintă la tîrg să aibă asupra lor o pătură sau un cearșaf pentru a nu așeza direct pe jos, pe podeaua de dans, obiectele. Programul de desfășurare va fi între 11 și 13.

Rezervarea locului și informații suplimentare se pot obține la numărul:0763101069

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!