Turos Lóránd: cele mai importante sunt contactele personale cu alegătorii

HomeActualitate

Turos Lóránd: cele mai importante sunt contactele personale cu alegătorii

Vizitând localitățile județului Satu Mare, peste tot se remarcă necesitatea de a asigura condiții de trai la nivelul secolului XXI. Atât în orașe, cât

ALDE Satu Mare: ”Potențialul agricol al județului Satu Mare trebuie protejat și valorificat”
Candidații PSD, mesaj pentru sătmăreni: Cu muncă şi seriozitate vom dezvolta Satu Mare! Vă așteptăm duminică la vot!
UDMR și-a depus listele pentru Parlamentare de ziua Revoluției Maghiare. Vrea 3 deputați și 2 senatori
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vizitând localitățile județului Satu Mare, peste tot se remarcă necesitatea de a asigura condiții de trai la nivelul secolului XXI. Atât în orașe, cât și în localitățile rurale, viața oamenilor trebuie să fie la standarde europene. Acest lucru se va realiza, doar atunci când vom gândi și vom muncii pentru acest scop împreună.

TurosLóránd, candidatul UDMR pentru Senat, a accentuat importanța întâlnirilor personale, atât cu cetățenii cât și cu liderii comunităților locale pentru a cunoaște nevoile și proiectele locale.

img_2596

”Îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii județului Satu Mare se poate realiza doar atunci când acționăm solidar pentru binele comunității. Nu asumăm lucruri imposibile, deși câteodată așteptările oamenilor se înscrie în acest domeniu. Promitem deci lucruri care pot fi realizate prin eforturi comune și care sunt benefice tuturor. Astfel, unul dintre condiții este ca veniturile realizate aici, împreună cu taxele percepute să rămâne la nivel local, să nu ajungă în vistieria centrală, unde nu mai poate să fie controlată folosirea lor. Acest subiect este prioritar doar pentru UDMR, împreună cu problema comunităților rurale, viața cărora trebuie să fie îmbunătățită de stat.” – a declarat Turos.

Propunerea UDMR prevede că îmbunătățirea nivelului de trai trebuie să înceapă la nivelul familiilor. În acest sens, măsurile propuse includ creșterea salarului minim de la 1250 RON la 2000 de RON, precum și reducerea TVA-ului aferent regiei de la 20% la 9%. Aceasta din urmă a fost implementat cu succes la propunerea UDMR în cazul prețului apei.

img_2667

”Trebuie să demonstrăm că noi sătmărenii formăm o comunitate puternică, solidară și suntem dispuși să luptăm pentru scopurile noastre. În acest sens, o să folosesc fiecare ocazie să întâlnesc cu sătmărenii, deoarece funcția pe care o să primesc prin încrederea cetățenilor va fi folosită în interesul lor, în interesul tuturor comunității” – a încheiat candidatul sătmărean pentru Senat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!