Fotbaliștii de la Olimpia vor face sărbătorile cu bani în cont

HomeActualitate

Fotbaliștii de la Olimpia vor face sărbătorile cu bani în cont

Situația clubului de fotbal Olimpia a fost din nou adusă în discuție la ședința ordinară de Consiliu Județean, de această dată la punctul diverse. Clu

Clădirea administrativă a unei fabrici de mobila a ars în această dimineață. Au ars actele și banii
Tânără din Ghenci înșelată de doi timișoreni
A vrut să fie dezlegată de blesteme dar s-a ales doar cu o gară mare în buget
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Situația clubului de fotbal Olimpia a fost din nou adusă în discuție la ședința ordinară de Consiliu Județean, de această dată la punctul diverse. Clubul se află într-o situație financiară grea,existând restanțe de mai multe luni la salariile jucătorilor, plata acestora fiind inverproporțională cu parcursul bun pe care echipa l-a avut, fiind neînvinsă de 11 etape.

Clubul are nevoie de o rectificare bugetară care se poate face doar prin modificarea statului, lucru care se pare că se va întâmpla în luna Decembrie. Conducerea Consiliului Județean așteaptă rectificarea bugetară a Guvernului, ca mai apoi din fondurile primite să aloce o parte din bani către clubul de fotbal.

„Ați văzut că până acum nu am umblat la bugetul mare, am făcut doar realocări din fondurile pe car ele aveam. Așteptăm rectificarea bugetară mare și apoi vom face și modifacare de statut. Am vorbit cu băieții și le-am promis căde sărbători vor avea banii, cel puțin o parte dintre restanțe”, a afirmat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!