Nu toți sătmărenii l-au iubit pe Didi Prodan. Cine se opune redenumirii stadionului

HomeFără categorie

Nu toți sătmărenii l-au iubit pe Didi Prodan. Cine se opune redenumirii stadionului

Daniel Prodan a fost o figură marcantă a fotbalului românesc și cu atât mai mult a fotbalului din Satu Mare. De la moartea sa și până în prezent aproa

Avocatul Adrian Cozma dă cu pumnul în masă în fața șmecherilor care vor să blocheze construcția centurii pentru a câștiga bani din pământuri
Cum a pierdut Petric mandatul de interimar – sau cum să te naști pierzător
Primul membru PSD Satu Mare care susține demisia ministrului Florin Iordache
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Daniel Prodan a fost o figură marcantă a fotbalului românesc și cu atât mai mult a fotbalului din Satu Mare. De la moartea sa și până în prezent aproape toate manifestările publice au început cu un moment de reculegere în memoria sa. Tot de atunci devine tot mai discutată ideea redenumirii stadionului Olimpia cu numele fostului internațional.

Consilierul ALDE, Adrian Ștef a venit din nou cu această propunere în cadrul ședinței de Consiliu Județean din data de 28 noiembrie, ridicând această problemă președintelui. Acesta i-a răspuns la rândul său.

„Sunt de acord cupropunerea dumneavoastră dar nu nouă ne aparține deciia, ca spațiu locativ, Consiliul Local e cel în măsură să decidă acest lucru. Sunt de părere că ar trebui atribuit acest nume stadionului odată cu inaugurarea unor lucrări de modernizare acolo”, a afirmat președintele Pataki Csaba

Pe acest subiect a intervenit și consilierul UDMR Kereskenyi Alexandru, care a avutun punct de vedere total opus de cel discutat anterior.

img_5035

„Daniel Prodan nu a fostun jucător atât de mare pe cât se vorbește aici. Cum a zis și Ovidiu Ioanițoaiei, Prodan a jucat cum a putut. Despre capacitățile lui morale și intelectuale s-ar putea vorbi mult. Eu nu aș vrea să cădem în capcana de a face un cult unui nepotrivit”, a afirmat consilierul.

Adrian Ștef a revenit asupra subiectului,afirmând:„ Nu mă interesează cum ne văd pe noi cei de la București și cum l-au văzut pe Prodan, aici acasă el a fost un mare om”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!