PSD și ALDE, absenți de la dezbaterea organizată de Patronatul Român. Clotilde Armand: „ Cine sunteți voi?”

HomeActualitate

PSD și ALDE, absenți de la dezbaterea organizată de Patronatul Român. Clotilde Armand: „ Cine sunteți voi?”

Uniunea Patronatului Român a organizat la acest început de săptămână o dezbatere cu candidații sătmăreni înscriși în lupta pentru un fotoliu de parlam

PRU și-a depus listele de candidați la parlamentare. Vasile Ciocan: „ Sperăm să câștigăm încrederea electoratului”
Alegerile de sâmbătă din Satu Mare – când oamenii au mai multe în comun, sunt mai conștiincioși și merg la urne
PSD a pierdut în județ până și în fieful președintei Fedorca
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Uniunea Patronatului Român a organizat la acest început de săptămână o dezbatere cu candidații sătmăreni înscriși în lupta pentru un fotoliu de parlamentar. Dezbaterea a avut în prim plan teme economice și a urmărit să scoată în evidență intențiile privitoare la mediul economic al candidaților.

„Ceea ce sunteți și cine sunteți se vede prin ce ați făcut până acum.Noi dorim să știm ce vreți să faceți dacă ajungeți acolo și cu acest prilej să vă luați și un angajament față de populație că veți pune în aplicare măsurile economice de care discutați”, a afirmat Maria Savin, vicepreședinte UNPR

img_5012

La dezbatere au fost prezente șase formațiuni politice, deși organizatorii au afirmat cătoate partidele au fost invitate să ia parte. Marii absenți au fost PSD și ALDE, care nu au avut nici un reprezentant în sală, restul, USR, Partidul Ecologist Român, PMP, PRU, UDMR și PNL,având cel puțin câte un reprezentant la masa dezbaterilor. Procedura în cazul dezbaterii a fost una simplă, cei de la Patronatul Român au pregătit o serie de întrebări, la care partidele au avut de răspuns pe rând, într-un timp dat, într-o ordine aleatorie, trasă la sorți.

USR a fost reprezentantă pe lângă candidații sătmăreni și de Clotilde Armand, care la prima întrebare, referitoare la măsurile economice cuprinse în programul electoral, a avut un răspuns diferit.

img_5015

„Noi suntem un partid anti sistem și ne identificăm cu cei care suntem, prin oamenii care suntem. Voi cine sunteți? Nu v-am cunoscut pînă acum. Sunteți parte din sistem sau sunteți tot împotriva lui? , au fost întrebările vicepreședintei USR adresate conducerii Patronatului Român, la care a primit și răspunsuri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!