Lecție de istorie oferită de PRU membrilor și tuturor sătmărenilor în cadrul marșului de 1 Decembrie

HomeActualitate

Lecție de istorie oferită de PRU membrilor și tuturor sătmărenilor în cadrul marșului de 1 Decembrie

Membrii Partidului România Unită au decis ca Ziua Națională a României să fie mai mult decât o simplă prezență la o depunere de coroane și asistarea d

Ziua Națională a României se va sărbători cu ciolan cu fasole în acest an
Deși a fost organizator principal, Prefectura Satu Mare dă vina pe alții pentru eșecul de la Ziua Națională a României
La Santău Ziua Națională a fost sărbătorită în avans
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Membrii Partidului România Unită au decis ca Ziua Națională a României să fie mai mult decât o simplă prezență la o depunere de coroane și asistarea de defilarea militară. Conducerea partidului organizează pentru membrii săi, dar și pentru ceilalți sătmăreni care sunt dornici să își îmbogățească cunoștințele cunoștințele de istorie, un marș.

Această manifestare va fi pornită de la sediul partidului de pe Bulevardul Vasile Lucaciu și va cuprinde pe traseu mai multe statui, a căror istorie, precum și istoria celor pe care îi reprezintă le va fi povestită membrilor de partid, dorindu-se astfel cunoașterea originilor și a însemnătății monumentelor care le vedem zi de zi în oraș.

În același timp pentru cei de la PRU acest marș este și o ocazie de a participa la prima manifestare alături de toți membrii de partid. Fiind o formațiune nouă, aceștia nu au avut până acum nici o ședință cu număr extins de membrii, acesta fiind primul prilej cu care se vor întâlni toți într-un singur loc. Marșul va debuta la ora 10:30, pe strada Vasile Lucaciu, la numărul 3.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!