S-a semnat contractul pentru întreținerea drumurilor și lucrări de infrastructură. Să înceapă munca!

HomeActualitate

S-a semnat contractul pentru întreținerea drumurilor și lucrări de infrastructură. Să înceapă munca!

După aproape doi ani de zile de când municipiul Satu Mare a rămas fără operator pentru serviciile de infrastructură, respectiv reparații străzi, trotu

Primăria așteaptă primăvara pentru plombarea gropilor. Sumă record în 2017 pentru reparația drumurilor
Consilierii județeni,convocați de urgență pentru niște semne de circulație
Sătmăreni răniți grav într-un accident în Maramureș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După aproape doi ani de zile de când municipiul Satu Mare a rămas fără operator pentru serviciile de infrastructură, respectiv reparații străzi, trotuare, realizare parcă, s-a semnat contractul. Întârzierea a fost datorată unui proces în instanță, care a avut loc după ce o firmă din Cluj a câștigat licitația, contracandidata acesteia depunând plângere în instanță, astfel lucruri tegiversându-se până acum câteva săptămâni când instanța a dat un verdict final.

Astăzi, 29 noiembrie, a avut loc și semnarea contractului cu o durată de patru ani cu firma din Cluj.

„După aproape doi ani de zile, municipiul Satu Mare are din nou contract de întreținere a drumurilor din oraș, după ce astăzi am semnat actele cu firma Diferit Cluj, câștigătoarea licitației organizate de Primărie.
Știu că străzile din Satu Mare nu arată așa cum și-ar dori sătmărenii, dar neglijența fostei conduceri, care a lăsat municipiul fără contract de întreținere a drumurilor, ne-a dus în această situație. Acum sperăm să recuperăm cât mai rapid timpul pierdut.
Mă aștept ca firma din Cluj să dea dovadă de profesionalism, să respecte toate clauzele prevăzute prin contract și să execute lucrări de calitate.”, este mesajul primarului Kereskenyi Gabor după întâlnirea cu reprezentanții firmei.

Cu toate acestea, lucrările edilitare pe perioada de iarnă nu vor fi realizate de această firmă, sarcina revenind Administrației Domeniului Public, care din lipsă de utilaje specifice, va fi nevoită să externalizeze serviciul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!