Tânărul mort în spital va fi înmormântat joi. Raed Arafat s-a interesat personal de caz

HomeActualitate

Tânărul mort în spital va fi înmormântat joi. Raed Arafat s-a interesat personal de caz

Tânărul de 31 de ani care a murit la spital și în cazul morții căruia se invocă o culpă medicală va fi înmormântat joi. Csaki Feri avea 31 de ani c

Lacrimi de durere. Îngerașii familiei Balog sunt conduși pe ultimul drum
Ultimele aplauze pentru Iosif Ahmed pe scena vieții. Zeci de persoane și-au luat rămas bun de la el
Tânăra mama din Santău, care și-a luat viața va fi condusă pe ultimul drum marți. Ce omagiu îi aduc fostele colege
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tânărul de 31 de ani care a murit la spital și în cazul morții căruia se invocă o culpă medicală va fi înmormântat joi.

Csaki Feri avea 31 de ani când s-a stins pe patul de spital , la secția de Terapie Intensivă. Acesta a fost tehnician dentar și s-a întors recent în Satu Mare, din Cluj, pentru a profesa. Era căsătorit și avea un copil, pe care, din păcate, nu îl va vedea cum crește. Înmormântarea lui va avea loc de Ziua României, în localitatea Apa.

Surse afirmă că Raed Arafat se va ocupa personal de caz, în ceea ce privește modul în care a fost tratat tânărul la UPU.

Managerul SJUSM, Marcela Papici a adus, pe pagina sa de Facebook, completări la informările de până acum, înceea ce privește demersurile care se fac în momentul de față:

„Stimati satmareni,
Va aduc la cunostinta demersurile făcute luni și marți, în cazul tânărului de 31 de ani decedat la SJUSM:
1. S-au pus la dispoziția politiei, direcția de investigații criminale, la solicitarea acesteia prin ordonanța, toate documentele medicale(fisa celor doua internari și fisa de pe TI) declarațiile celor ce au venit în contact cu pacientul(medici, asistenți, asistent triaj și șef UPU- urmând, probabil, sa fie audiati), înregistrările video de pe toată perioada pe care pacientul a petrecut-o în UPU (inclusiv intrarea și ieșirea în UPU surprinse de camerele video de la intrare, pe trepte)precum și protocoalele medicale folosite de UPU. Aceștia vor primi și rezultatul autopsiei realizata de medic legist și pus la dispoziția procurorului de caz.
2. Toate aceste documente au fost puse și la dispoziția DSU, la solicitarea d-lui dr Raed Arafat, care a sunat personal pt a afla ce s-a întâmplat. S-a întocmit, de către sef UPU un raport detaliat al cazului asa cum a fost cerut de d-nul dr. Raed Arafat.
3. Documentele și înregistrările au fost puse și la dispoziția comisiei interne formata din dir medical, șef secție TI, șef UPU (au specializările necesare pt a se pronunta)și a Consiliului de Etica.
4. Documentele( fara foi de observatie medicala)au fost pregătite și vor fi puse si la dispozitia CJ, DSP în cursul zilei de luni.
5. Am solicitat, prin adresa scrisa, procesul verbal întocmit de politie la momentul în care tânărul a fost găsit pe strada, în noaptea de sâmbătă.
Toate rezultatele și concluziile ce le vom primi vor fi puse la dispoziția presei și a sătmărenilor.
Cu stima, manager SJUSM Marcela Papici”,este mesajul managerului spitalului, postat pe Facebook.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!