Fii unic, îmbrăcat de la Unique. Cinci motive să își reîmprospătezi garderoba de la magazinul Unique

HomeActualitate

Fii unic, îmbrăcat de la Unique. Cinci motive să își reîmprospătezi garderoba de la magazinul Unique

Garderoba este, după pregătirile specifice de sărbători, unul dintre cele mai importate lucruri de care oamenii se îngrijesc. Este și normal, toată lu

„Vreau și eu Moș Crăciun”, o campanie care te îndeamnă să fii moșul unei unei familii nefericite
Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă
Ce să cauți într-un magazin de haine? Ceva Unique
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Garderoba este, după pregătirile specifice de sărbători, unul dintre cele mai importate lucruri de care oamenii se îngrijesc. Este și normal, toată lumea vrea să sclipească și să atragă atenția atunci când intră într-un club sau un local la o petrecere de Crăciun sau de Revelion.

img_5109 img_5150 img_5119

Iar pentru acest lucru ai nevoie de o ținută în acord cu locul pe care îl alegi.
Magazinul Unique este locul perfect unde vă puteți reîmprospăta garderoba în prag de sărbători, fiind magazinul care stă la dispoziție sătmărenilor în galeria Auchan, vis-a-vis de informații clienți. Acesta s-a redeschis în data de 1 Decembrie cu multe surprize și noutăți. Cu o ambianță plăcută, un decor fresh și expunere a mărfii pentru a fi ușor de identificat, magazinul își așteaptă clienții zilnic.

img_5136 img_5110 img_5127

Am identificat cinci motive să alegi acest magazin pentru a-ți reîmprospăta garderoba și pentru a te pregăti să întâmpini sărbătorile în ținute noi.
1. Are o vechime de cinci ani, ceea ce înseamnă o experiență în cunoașterea gusturilor sătmărenilor precum și a ceea ce este în trend, având mereu produse potrivite.

img_5131
2. Produsele magazinului Unique se adresează atât femeilor cât și bărbaților, deci puteți face cumpărături împreună

img_5121
3. Produsele vestimentare din magazin sunt specifice unui public tânăr, dar se potrivesc perfect și celor de vârstă mijlocie care îndrăznesc să aibă încredere în ei

img_5123 img_5125
4. Puteți cumpăra accesoriile necesare direct din magazin, făcând economie de timp. Obiectele vestimentare pot fi accesorizate tot în magazinul Unique, gama de produse fiind variate.

img_5127
5. Din acest sezon la magazinul Unique găsiți și încălțăminte din piele, de cea mai bună calitate, atât pentru femei cât și pentru bărbați

img_5143 img_5147

Mai multe detalii puteți afla și de pe pagina de Facebook a magazinului Unique

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!