Nu îți pedepsi ficatul și plămânii de sărbători. Alimentează-te de la RioTabak

HomeActualitate

Nu îți pedepsi ficatul și plămânii de sărbători. Alimentează-te de la RioTabak

Perioada sărbătorilor înseamnă răsfăț. Înseamnă timp petrecut cu cei dragi, înseamnă o poveste la un pahar de băutură, înseamnă împlinirea mofturilor

Cele mai speciale băuturi de la festivalul NeverSea sunt din Satu Mare. Primii sătmăreni sunt deja acolo
Pline drumurile de șoferi băuți, la volanul mașinilor. Nu poartă frică de nimeni și nimic?
Un șofer beat le-a dat alcooltestul peste cap polițiștilor rutieri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Perioada sărbătorilor înseamnă răsfăț. Înseamnă timp petrecut cu cei dragi, înseamnă o poveste la un pahar de băutură, înseamnă împlinirea mofturilor și exprimarea viciirilor. Nu e nici o rușine, nici o problemă să bei un pahar de tărie și să fumezi o țigară sau un trabuc, pentru că nu faci acest lucru zi de zi.

Dacă tot vrei să te răsfeți, e recomandat să o faci cu produse de calitate, căci altfel, ceea ce ai vrea să fie un bine, un moment de relaxare ar putea să își facă mai mult rău. Nu orice pahar din băutura de la colț te poate face vesel, dezinhibat și îți poate da o stare de bine și de euforie. De cele mai multe ori după băuturile de duzină din comerț starea este exact contrară, de rău, de greață și apar inevitabilele dureri de cap.

img_5337 img_5324

Acesta și motiv pentru care magazinul Rio Tabak, amplasat pe Calea Traian pune la dispoziția sătmărenilor o varietate de băuturi fine și de calitate, importate din țările de origine și nu produse în România, băuturi pentru cei care își doresc cu adevărat să se răsfețe și să ofere papilelor gustative o experiență cu fiecare înghițitură.

De asemenea trabucurile sunt din cele mai fine și păstrate în condiții optime de temperatură. Acestea se comercializează alături de toate accesorile necesare, începând de la lamă până la brichetă și scrumieră.

img_5334 img_5299-copy

 

 

 

 

 

De asemenea, cei care sunt dezorientați în alegerea unui cadou și știu că cel pe care trebuie să îl surprindă de sărbători cu un cadou este amator de băuturi fine și trabucuri, pot să treacă pe la magazinul Rio Tabak de pe calea Traian, de lângă caseria Apaserv. Acolo va găsi pachete deosebite, în diverse combinații de băutură, trabuc și accesorii,gama fiind variată.

img_5295-copy img_5314 img_5303-copy img_5306-copy img_5313-copy img_5316-copy img_5318-copy img_5341

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!