Luni seara începe proiectul „O Cană de Fericire”. Donațiile vor fi folosite pentru secția de Terapie Intensivă

HomeActualitate

Luni seara începe proiectul „O Cană de Fericire”. Donațiile vor fi folosite pentru secția de Terapie Intensivă

În perioada 5 – 21 decembrie Asociația Rotaract Club Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la proiectul „O cană de fericire” care a

Inspectoratul Școlar lansează o campanie socială pentru ziua de 1 Iunie – ce donații se primesc și unde puteți dona
Ajutați pentru a ajuta mai departe. Paralela 45 lansează o campanie caritabilă în care cere sprijinul sătmărenilor
Diana și Casian Ducai vă mulțumesc! Operația a reușit iar sătmărenii s-au mobilizat să strângă banii necesari tratamentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 5 – 21 decembrie Asociația Rotaract Club Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la proiectul „O cană de fericire” care a ajuns în acest an la cea de-a treia ediție. Începând cu ziua de luni, 5 decembrie, se deschide căsuța Rotaract, acolo unde sătmărenii vor putea face donații și unde vor fi serviți cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă și fursecuri în schimbul donațiilor lor.

Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți în acest an la dotarea secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Programul la căsuța Rotaract va fi zilnic de la ora 18 la 22, iar în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc reprezentații de cântece și colinde susținute de artiști sătmăreni. „O cană de fericire” este locul perfect pentru orice sătmărean să iasă din monotonia cotidiană și să petreacă câteva ore alături de prieteni la un pahar de vin fiert, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!