O primă seară plină de energie și spectacol la „O cană de fericire”. Moș Nicolae a împărțit zeci de cadouri

HomeReportaje

O primă seară plină de energie și spectacol la „O cană de fericire”. Moș Nicolae a împărțit zeci de cadouri

Peste 200 de persoane au luat parte la deschiderea proiectului „O Cană de Fericire”, ajuns la cea de-a treia ediție. Proiectul coordonat de cei de la

Excursie în jurul lumii, cu ajutorul muzicii, vineri la MusiCat
Recital muzical Hernádi Judit în programul Zilelor Maghiare Partium
Cristian Pomohaci, Ionuț Fulea și Petrică Mureșan vor face poftă de băut la Festivalul Pălincii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Peste 200 de persoane au luat parte la deschiderea proiectului „O Cană de Fericire”, ajuns la cea de-a treia ediție. Proiectul coordonat de cei de la Clubul Rotaract are ca scop strângerea de fonduri, care mai apoi sunt redirecționate în investiții pentru comunitate. În acest an banii care se vor strânge în urma donațiilor vor fi folosiți pentru dotarea secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență.

img_5349 img_5353 img_5361 img_5362

Prima zi a proiectului a strâns un public numeros, antrenat de programul artistic pregătit. Micuții interpreți de la Asociația Culturală Inedit Nord 87 au fost cei care au spart gheața și au început să cânte în arealul pregătit de cei de la Clubul Rotaract. Lumea a devenit plina de energie și nu au lipsit micile dansuri, care au mai alungat și frigul cu această ocazie. Au urmat pe urmă în fața microfoanelor cei de la Cununița Năzdrăvană, care la fel ca artiștii dinaintea lor, nu au lipsit până acum de la nici una din edițiile „O cană de fericire”, fiind parteneri ai proiectului. Aceștia au colindat pentru și împreună cu cei prezenți, lumea înghesuindu-se să le facă poze și să îi înregistreze. Colindele lor l-au făcut să apară și pe Moș Nicolae, care nu a pus cadourile în ghete, ci le-a înmânat direct copiilor, toți cei prezenți fiind recompensați. Dorința de a face poze cu moșul a fost mare, motiv pentru care acesta o fost reținut suficient de mult timp după ce a terminat de împărțit cadourile.

img_5370 img_5379 img_5382 img_5383

Cei prezenți au putut să ia parte activ la proiectul celor de la Rotaract, donând diferite sume de bani, în schimbul cărora au primit, după preferințe, vin fiert, ceai sau ciocolată caldă. Deja în rândul unul sătmăreni s-a creat un obicei de a-și achiziționa cana proiectului, care are un mode special și care dă bine în orice colecție. Și în acest an organizatorii au pregătit două modele de căni, cu ajutorul celor de la Print Masters, care vor ajunge la doritori. Unii dintre cei prezenți au plăcut atât de mult cănile încât le-au luat acasă chiar goale, fără a sta să consume o băutură caldă.

img_5393 img_5403 img_5406 img_5408

Sătmărenii sunt așteptați la căsuța din fața hotelului Dana II în fiecare seară până în data de 21 Decembrie, pentru a-și aduce aportul împreună cu tinerii organizatori la însuflețirea orașului și la realizarea unei fapte bune.

img_5358 img_5423

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!