PRU provoacă toți candidații la o dezbatere publică. „Trebuie să creem un grup”

HomeActualitate

PRU provoacă toți candidații la o dezbatere publică. „Trebuie să creem un grup”

Candidatul PRU la Camera Deputaților, Vasile Ciocan, are un mesaj pentru toți contracandidații lui, cei cu care s-a întâlnit mai mult sau mai puțin pâ

Echipa ALDE Satu Mare: ”Vrem sa redam Romania romanilor!”
Gabriel Leș reacționează după declarațiile lui Viktor Orban făcute la Satu Mare:„Nimeni nu are dreptul să batjocorească Ziua Națională a României pentru câteva voturi”
Andreea Paul, afectată după atacurile lui Adrian Albu. Ce mesaj le transmite colegilor de partid: „caractere mici =scor mic”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Candidatul PRU la Camera Deputaților, Vasile Ciocan, are un mesaj pentru toți contracandidații lui, cei cu care s-a întâlnit mai mult sau mai puțin până acum, în emisiunile tv dedicate campaniei electorale. Acesta își dorește să aibă parte de o dezbatere la care să ia parte fiecare dintre cei cotați cu șanse, pentru a-și prezenta ideile și pentru a-și dezvălui potențialul de a ajuta județul Satu Mare din postura de parlamentar.

„Am participat la dezbaterile televizate din Satu Mare, am participat la dezbaterea organizată de Patronatul Român. Surprinzător, unii contracandidați ai mei refuză să participe sau nu ne onorează cu prezența. Consider că cea mai importantă formă de a ne prezenta programele și de a ne prezenta potențialul, fiecare dintre noi, sunt aceste dezbateri. Din păcate colegii mei contracandidați nu fac acest lucru. Lansez o provocare, cu permisiunea dumneavoastră o să îi și onorez, Ovidiu Silaghi, Octavian Petric, Ioana Bran, Ioan Opriș, Erdei Isztvan, Magyar Lorand și alții, mai puțin probabil cei care sunt la partide și sunt din alte judete, prezența la această dezbatere ne-a pune în evidență potențialul pe care îl avem de reprezentare a județului Satu Mare în Parlamentul României. Din acest punct de vedere provoc televiziunile locale, care se simt în stare să organizeze o asemenea dezbatare, ar fi de o importanță foarte mare pentru noi, pentru sătmăreni, pentru că până la urmă trebuie să creem un grup, grup care să aibă ca țintă principală rezolvarea problemelor sătmărenilor și nu în ultimul rând e vorba despre potențialul nostru de a crea legi în Parlamentul României. ”, este mesajul președintelui și candidatului Partidului România Unită pentru contracandidații săi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!