Adrian Albu: „ Lucrările de la pod se vor termina mai devreme de termen”

HomeActualitate

Adrian Albu: „ Lucrările de la pod se vor termina mai devreme de termen”

Pe marginea subiectului reparațiilor de la Podul Decebal din Satu Mare s-au purtat o serie de discuții și de polemici, mai ales când a fost vorba de m

24 de persoane au ajuns la urgențe, în urma accidentelor accidente, în doar 3 zile
Mașina de livrări a unui restaurant a ars ca o torță. Nu a mai rămas nimic din ea
Tupeu de Oaș. Bărbat prins la volan pe drumurile din Gherța Mică, fără permis și cu mașina neînmatriculată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe marginea subiectului reparațiilor de la Podul Decebal din Satu Mare s-au purtat o serie de discuții și de polemici, mai ales când a fost vorba de modul în care lucrează firma și de termenele de execuție a lucrărilor.

Viceprimarul Adrian Albu a recunoscut în cadrul unei conferințe de presă că în ceea ce privește colaborarea cu firma care execută podul, respectiv Drum Inserv din Sălaj, lucrurile nu decurg tocmai așa cum s-ar fi dorit, aceștia răspunzând extrem de greoi cerințelor primăriei și fiind indolenți. Un exemplu dat în acest sens este faptul că dirigintele de șantier, care nu este sătmărean, a scăpat din vedere faptul că la coborârea spre Finanțele Publice s-a sărit turnarea unui strat de asfalt, motiv pentru care s-a decopertat și refăcut în ordinea normală.

Tot proiectul de la Podul Decebal are termen de finalizare 48 de luni, în tot ceea ce înseamnă reparațiile podului, care reprezintă mai mult decât asfaltul de la pod. În acest moment se lucrează la instalarea parapeților metalici pe trotuare, care spre dezamăgigrea viceprimarului, îngustează mult troatuarele, dar aceasta este o decizie care respectă reglementările și nu neapărat dorințele celor de la primărie.

Lucrările nu vor cuprinde panta de la intersecția Burdea, acolo unde primăria are planuri mari de refacere a circulației, astfel încât circulația în zonă să fie aerisită serios iar cozile de pe pod să dispară sau cel puțin să se reducă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!