Încep plombările!!! 7000 mp de gropi urmează să fie astupate

HomeActualitate

Încep plombările!!! 7000 mp de gropi urmează să fie astupate

După ce în urmă cu o săptămână a fost semnat contractul cu firma Diferit din Cluj, cea care se va ocupa de lucrările de infrastructură rutieră, respec

Clipe tensionate pentru pasagerii TAROM ai cursei București – Satu Mare. Avionul a fost adus la sol la 15 minute de la decolare
A renunțat la catedră pentru a fi bibliotecar la țară : „ Mă puneau să predau chimie și eu am avut media 4,5 la chimie”
Femeia accidentată pe trecerea de pietoni de la Casa de Modă a scăpat cu câteva răni ușoare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce în urmă cu o săptămână a fost semnat contractul cu firma Diferit din Cluj, cea care se va ocupa de lucrările de infrastructură rutieră, respectiv întreținere drumuri și trotuare, în perioada următoare urmează plombarea mai multor gropi.

Dat fiind faptul că zilele următoare se anunță a fi unele cu temperaturi pozitive, se va interveni în mai multe zone din municipiul Satu Mare pentru a se reabilita zone unde carosabilul este grav afectat. Printre acestea se numără Podul Golescu, străzile Gorunului, Ioan Slavici, Dorobanți și altele. Toate aceste gropi și zone unde este nevoie de intervenție rapidă însumează peste 7000 de metri pătrați, după calculele celor din primărie.

Firma din Cluj a subcontractat două firme sătmărene pentru aceste lucrări, neavând posibilitatea să reloce utilajele în termen atât de scurt, dar pe viitor va interveni cu utilaje proprii, având de gând chiar să mute o stație de beton de la Baia Mare undeva în apropiere de Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!