NEPI nu se lasă și face mall la Satu Mare. A mai cumpărat teren

HomeActualitate

NEPI nu se lasă și face mall la Satu Mare. A mai cumpărat teren

Investitorul NEPI, cel care anunță realizarea unui mall regional la Satu Mare nu dă înapoi în fața ultimelor probleme apărute și se extinde în ceea ce

S-a dat Dusterul de la Satu Mare Shopping Plaza! Vezi cine este CÂȘTIGĂTOAREA
Un psiholog sătmărean ne învață cum să nu cădem pradă cumpărăturilor de cadouri în exces
Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Investitorul NEPI, cel care anunță realizarea unui mall regional la Satu Mare nu dă înapoi în fața ultimelor probleme apărute și se extinde în ceea ce privește posesia de terenuri.

Cei de la NEPI au avut în ultima perioadă o serie de piedici în privința proprietății unor terenuri, care le dădeau peste cap planurile. Aceștia au nevoie de aproximativ 7 hectare de teren pentru proiectul pe care l-au gândit, dar din cauza problemelor cu licitația la care s-a cumpărat un ar de teren cu 1000 de euro, precum și alte terenuri care sunt publice, investitorul deține acum doar aproximativ 4 hectare de teren.

Conform celor din conducerea municipiului, investitorul a achiziționat în această săptămână încă 3 hectare de teren, ceea ce ar face ca ei să dețină suprafața necesară demarării proiectului pe care îl au. Reprezentanții firmei sunt așteptați la Primăria Satu Mare în cursul săptămânii viitoare pentru a discuta aceste detalii cu aleșii locali.

Până atunci la nivel de conducere de primărie se discută de potențiale proiecte viitoare, unul dintre ele fiind un pod pietonal și pentru bicicliști, care să treacă din centrul nou până la viitorul mall. Acest proiect a mai fost menționat și în vechiul mandat, dar a fost doar o mențiune, fără a fi demarat nici un demers în acest sens.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!