În căruțe, încărcate, se ascund hoții de lemne. Poliția îi are în vizor

HomeActualitate

În căruțe, încărcate, se ascund hoții de lemne. Poliția îi are în vizor

Astfel, în data de 07.12.2016, în jurul orei 13.00, acționând pe drumurile adiacente fondului forestier al comunei Pișcolt, polițiștii Secției Rurale

A început furtul de lemne pentru iarnă! Căruțaș amendat cu 5000 lei
Vine frigul, începe furtul de lemne. Două cazuri în doar o zi
Două căruțe pline cu lemne, confiscate de către jandarmi. Nici unul din proprietari nu avea acte pe lemnele aduse din pădure
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Astfel, în data de 07.12.2016, în jurul orei 13.00, acționând pe drumurile adiacente fondului forestier al comunei Pișcolt, polițiștii Secției Rurale Petrești au identificat un bărbat de 45 de ani din Pișcolt, care transporta cu căruța material lemons, pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență sau transport.

Din verificări a rezultat că arborii au fost tăiați și transportați ilegal, motiv pentru care căruțașul a fost sancționat conform Legii 171/2010. Ca și măsură complementară, s-a dispus confiscarea  materialului lemons, a căruței și a două topoare.

 

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.10, polițiștii  Secţiei Rurale Beltiug, au identificat două căruțe care transportau material lemons, pe raza comunei Socond.

Efectuând verificări asupra transporturilor, polițiștii au stabilit că cei doi căruțași, unul de 33 și unul de 34 de ani, ambii din Stâna, nu dețineau documente de proveniență sau transport. Din cercetări a rezultat că  arborii au fost tăiați ilegal din fondul forestier adiacent localității Șandra,  astfel că ambele căruțe, împreună cu materialul lemons aferent, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă, urmând ca în funcție de calculul valoric al prejudiciului creat, să se dipună măsurile legale.

 

Sursa?: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 11
DISQUS: 0