Incendiu la un uscător de cereale din municipiul Satu Mare. Intervenție la înălțime pentru pompieri

HomeActualitate

Incendiu la un uscător de cereale din municipiul Satu Mare. Intervenție la înălțime pentru pompieri

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14:16, I.S.U.,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comercia

O mică avere salvată de pompierii sătmăreni
Pagubă imensă pentru un fermier din Poiana Codrului. A pierdut în incendiu toată munca de peste vară
Macinarea cerealelor cu moara perfecta
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14:16, I.S.U.,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Satu Mare.

În cel mai scurt timp, la locul producerii evenimentului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, fiind necesară mobilizarea mai multor echipaje de pompieri salvatori.

La faţa locului s-a deplasat Inspectorul Şef al ISU Satu Mare, domnul Col.Dima Nicolae, care a preluat comanda intervenţiei.

dsc03671 dsc03669

Incendiul s-a manifestat generalizat, la interiorul unei uscătorii de cereale din incinta societăţii, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru lucru la înălţime din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea silozurilor învecinate, cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, fiind scurtcircuit electric.

dsc03682 dsc03673

 

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!