Mini-interviu cu Norbert Nagy despre bucuria de a dărui și despre concertul caritabil: „ Ne unim forțele să facem un bine”

HomeActualitate

Mini-interviu cu Norbert Nagy despre bucuria de a dărui și despre concertul caritabil: „ Ne unim forțele să facem un bine”

Reporter: De când ai descoperit bucuria de a dărui? Norbert Nagy: Mi-a plăcut mereu să ofer, să văd bucuria pe fețele oamenilor atunci când pri

Brenciu și Voltaj au readus atmosfera anilor 2000 în centrul municipiului Satu Mare
O primă seară plină de energie și spectacol la „O cană de fericire”. Moș Nicolae a împărțit zeci de cadouri
Un înger nu moare niciodată. Concert „In memoriam”Paula Raț
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Reporter: De când ai descoperit bucuria de a dărui?

Norbert Nagy: Mi-a plăcut mereu să ofer, să văd bucuria pe fețele oamenilor atunci când primesc ceva, să văd oamenii că se eliberează de stres, de gânduri negative și de griji atunci când primesc ceva ce și-au dori de mult timp dar nu au reușit să obțină.

Reporter: Ce dăruiești de obicei? –

Norbert Nagy: Nu am lucruri anume pe care le ofer, îmi place, împreună cu familia mea, să facem un bine atunci când putem. Îmi place să dăruiesc bucurie în primul rând, și să îmi dăruiesc cântecele pentru cei cărora le place muzica.

Reporter: Când ai decis să faci un concert caritabil?

Norbert Nagy: Nu e prima dată când cânt în astfel de concerte caritabile, dar anul acesta am decis să organizăm propriul concert caritabil, chiar dacă mai sunt și altele. Lumea e deschisă să ofere în această perioadă, lumea e deschisă să participe la astfel de evenimente și îmi place să cred că vor primi cu drag concertul oferit de noi, pentru a oferi și ei mai departe câte puțin pentru alții, care au nevoie.

Reporter: Câtă lume veți ajuta prin acest concert?

Norbert Nagy: Este un concert în cadrul căruia strângem fonduri din bilete, de la sponsori și din donații. Numărul celor care se vor bucura de suma rezultată este nelimitat, pentru că acești bani se vor folosi pentru achiziționarea de aparatură pentru secția de pediatrie a spitalului. Sunt multe lucruri încă necesare acolo, aparate noi tot apar, și vrem să cumpărăm prin acest concert unele dintre ele.

Reporter: Cum au reacționat invitații tăi la această idee?

Norbert Nagy:  Cei care mai fac parte din spectacol sunt prieteni și cunoscuți, ne știm de ceva vreme. Tuturor le-a plăcut ideea și au fost deschiși să participe, nu au ezitat în a răspunde prezent. Sunt nerăbdători să bucure publicul și să contribuie la realizarea unui gest frumos

Reporter: Ce mesaj ai pentru sătmăreni?

Norbert Nagy:  În primul rând îi aștept să ne fie aproape. Îi aștept pe 23 decembrie de la ora 18 la concert la Teatrul de Nord, le promit că va fi ceva deosebit, iar pe cei care pot să facă un gest mai mare decât achiziționarea unui bilet, îi îndemn să doneze, să sponsorizeze, să își aducă contribuția, pentru că în acest fel ei, împreună cu alții, împreună cu noi, ne unim forțele să facem un bine, să facem un gest care să ducă la o evoluție a orașului în care trăim.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!