Vasile Ciocan:„Sintagmele „România Unită” și ”Uniți pentru Satu Mare” au fost foarte apreciate

HomeActualitate

Vasile Ciocan:„Sintagmele „România Unită” și ”Uniți pentru Satu Mare” au fost foarte apreciate

Partidul România Unită a tras linie după o primă campanie în care cea mai mare parte din membrii au avut ocazia să experimenteze ce înseamnă acest dem

ALDE: ”Propunem un model economic bazat de investiții”
PNL cere mobilizare împotriva cenzurii PSD de la TVR și a atacurilor repetate la democrație
Candidații PSD Satu Mare explică de ce trebuie să crească salariul minim
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul România Unită a tras linie după o primă campanie în care cea mai mare parte din membrii au avut ocazia să experimenteze ce înseamnă acest demers și ce eforturi presupune.

Vasile Ciocan, președintele PRU Satu Mare afirmă că în timpul celor patru săptămâni de campanie au făcut lucruri importante, au urmărit stategia și au avut ca principală satisfacție faptul că partidul a crescut de la o zi la alta. Conducătorul partidului este de părere că PRU este pregătit să devină un partid important pe scena politică din Satu Mare. Reprezentanții PRU au considerat că partidul este bine primit, acesta fiind sentimentul pe care l-au avut mai ales după discuțiile cu masele mari de oameni, la întâlnirile publice.

img_5481

„Existența PRU la Satu Mare este foarte importantă, după cum se manifestă oamenii la întâlnirile cu noi. Ei sunt sensibili la sintagme precum „România Unită” sau „Uniți pentru Satu Mare, care au fost foarte apreciate”, afirmă Vasile Ciocan.

Vasile Ciocan, din postura de președinte de partid, afirmă că legea 208 cu privire la alegerile parlamentare este discriminatorie pentru partidele mici, lucru pe care l-a resimțit acum și l-a înțeles pe deplin. Discriminările sunt în special de ordin financiar, acestea limitând și posibilitatea partidului de a se promova. În cadrul luării sale de cuvânt Vasile Ciocan a mai analizat și reacțiile celorlalți cu privire la vizita lui Viktor Orban la Satu Mare, pe care o consideră în litera legii, dar care i-a creat o dezamăgire din punct de vedere al lipsei de implicare a autorităților române. De asemenea acesta a mai făcut referire la alte partide înscrise în cursa electorală.

Florica Marchiș a mai completat cu câteva idei dupa discursul lui Vasile Ciocan, acesta concluzionând că vor rămâne ca partid la fel de activi și de implicați în viața politică a județului și după alegeri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!